V vrečki ni artiklov.
Hlače za vratarje Cayman (Errea)

Hlače za vratarja

Hlače za vratarja Cayman so priznane blagovne znamke Errea.

Vloga vratarja je temeljna: napadalci, obrambni igralci in vezni igralci lahko dajo vse od sebe, vendar če vratar ne ubrani nasprotnikovih strelov, je izid igre nepredvidljiv. Zato so pri razvoju vratarskih kratkih hlač dali posebno pozornost prav razvoju hlač, narejenih iz kakovostnih in tehničnih materialov.

Hlače za vratarja Cayman so raztegljive, izredno mehke in podložene in tako omogočajo brezskrbno branjenje tudi najmočnejših strelov. Hlače za vratarja so primerne tako za trening kot tudi za tekme. V katerikoli situaciji se lahko svobodno spustite na žogo, na da bi se bali posledic padca.

Sestava: 100% neopren

845154654343 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/h/l/hlace_za_vratarje_cayman.jpg
71 EUR 2021-10-01 Zaloga: Na zalogi

Hlače za vratarje Cayman (Errea)

Hlače za vratarje Cayman (Errea)

* Obvezna polja

Hlače za vratarja Cayman so raztegljive, izredno mehke in podložene in tako omogočajo brezskrbno branjenje tudi najmočnejših strelov. V katerikoli situaciji se lahko svobodno spustite na žogo, na da bi se bali posledic padca.
Cena: 71,00 €

Podrobnosti artikla Hlače za vratarje Cayman (Errea)

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).