Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ho'oponopono po slovensko: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

Na zalogi
SKU
978-961-6769-45-7
Dodaj v primerjavo
Cena 13,90 €
Avtor v knjižici na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda. V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.
Dodaj na seznam želja

Ho'oponopono

Avtor v knjižici Ho'oponopono na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda.

V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.

Po havajskem Ho'oponopono izročilu odpuščanje in ustvarjanje notranjega miru poteka v štirih korakih, ki jih zaznamujejo štiri močne izjave, in sicer: »Žal mi je. Prosim, odpusti mi. Ljubim te. Hvala!«. Preprost pristop v štirih korakih na podlagi praktičnih primerov, predstavljenih v knjižici, bralce spodbuja k razmisleku o težavnih medčloveških odnosih, potrebi po razrešitvi le-teh in osvoboditvi od uničujočih vplivov preteklosti.

Ko se zavemo neprijetnih vplivov, se z njimi soočimo in sprejmemo brezpogojno ljubezen, se neugodne situacije spremenijo v pozitivne izkušnje.

Poglavja na koncu knjige Ho'oponopono obravnavajo ljubezenske odnose, zdravje, kariero in spoštovanje do našega planeta. Avtor obred Ho'oponopono predstavi na preprost, vsakomur razumljiv način.

Rezultat iskanja slik za Ho'oponopono 

Ho'oponopono je knjiga o odpuščanju. Ho'oponopono je duhovno-duševna metoda očiščenja, ki nas osvobodi strahov in skrbi, uničujočih vzorcev v odnosih in vsakršnih religioznih dogem ter paradigem, ki nasprotujejo našemu osebnostnemu in duhovnemu razvoju. Gre za spremembo paradigme.

Metoda Ho'oponopono izvira iz Havajev in temelji na razumevanju, da živimo v vesolju izobilja in da bog (prvotni vir) želi, da v omenjenem izobilju in popolnosti uživamo.

Ulrich Emil Dupreé

Avtor knjige je hkrati učenec in učitelj duhovnih spoznanj, avtor in vodja seminarjev. Ulrich Emil Dupreé se je intenzivno spoznaval z jogo, filozofijo in metafiziko.

Med drugim je Ulrich Emil Dupreé nekaj časa živel tudi v hindujskem samostanu, kjer se je posvečal študiju hindujskih zapisov.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6769-45-7
Leto izdaje 2013
Število strani 96
Dimenzije 13,0 x 8,5
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Avtor Ulrich E. Dupreé
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ho'oponopono po slovensko: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ho'oponopono po slovensko: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

Cena 13,90 €