V vrečki ni artiklov.
Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

Ho'oponopono

Avtor v knjižici Ho'oponopono na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda.

V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.

Po havajskem Ho'oponopono izročilu odpuščanje in ustvarjanje notranjega miru poteka v štirih korakih, ki jih zaznamujejo štiri močne izjave, in sicer: »Žal mi je. Prosim, odpusti mi. Ljubim te. Hvala!«. Preprost pristop v štirih korakih na podlagi praktičnih primerov, predstavljenih v knjižici, bralce spodbuja k razmisleku o težavnih medčloveških odnosih, potrebi po razrešitvi le-teh in osvoboditvi od uničujočih vplivov preteklosti.

Ko se zavemo neprijetnih vplivov, se z njimi soočimo in sprejmemo brezpogojno ljubezen, se neugodne situacije spremenijo v pozitivne izkušnje.

Poglavja na koncu knjige Ho'oponopono obravnavajo ljubezenske odnose, zdravje, kariero in spoštovanje do našega planeta. Avtor obred Ho'oponopono predstavi na preprost, vsakomur razumljiv način.

Rezultat iskanja slik za Ho'oponopono 

Ho'oponopono je knjiga o odpuščanju. Ho'oponopono je duhovno-duševna metoda očiščenja, ki nas osvobodi strahov in skrbi, uničujočih vzorcev v odnosih in vsakršnih religioznih dogem ter paradigem, ki nasprotujejo našemu osebnostnemu in duhovnemu razvoju. Gre za spremembo paradigme.

Metoda Ho'oponopono izvira iz Havajev in temelji na razumevanju, da živimo v vesolju izobilja in da bog (prvotni vir) želi, da v omenjenem izobilju in popolnosti uživamo.

Ulrich Emil Dupreé

Avtor knjige je hkrati učenec in učitelj duhovnih spoznanj, avtor in vodja seminarjev. Ulrich Emil Dupreé se je intenzivno spoznaval z jogo, filozofijo in metafiziko.

Med drugim je Ulrich Emil Dupreé nekaj časa živel tudi v hindujskem samostanu, kjer se je posvečal študiju hindujskih zapisov.


978-961-6769-45-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/h/o/ho_oponopono_1.jpg 978-961-6769-45-7
13 EUR 2021-11-02 Zaloga: Na zalogi
-6%

Ho'oponopono Havaji

  • Ho'oponopono Havaji
  • Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja Ulrich E. Dupreé

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 91 zlatnikov = 0,91 €.
Avtor v knjižici na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda. V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.

Vroča cena: 13,00 €

Prihranek: 0,90 € (6%)

Redna cena: 13,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

ISBN 978-961-6769-45-7
Leto izdaje 2013
Število strani 96
Dimenzije 13,0 x 8,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Cangura
Avtor Ulrich E. Dupreé

O avtorju Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

Ulrich E. Dupreé

Ulrich E. Dupreé

Ulrich Emil Dupreé, rojen leta 1962, je duhovni učenec in učitelj, pisec in vodja seminarjev. Študiral je filozofijo krščanstva in daljnega Vzhoda, med drugim je živel tudi v hindujskem samostanu. Na vprašanje, kaj je po poklicu, bo sam verjetno odgovoril, da je graditelj mostov, ki so se imeli priložnost srečati z angelom. 

Več o Ulrich E. Dupreé

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Špela

Objavljeno 01.07.2021

Kadarkoli izvajam vaje, vidim in čutim, da se moje

Kadarkoli izvajam vaje, vidim in čutim, da se moje življenje spreminja! Tako sem hvaležna za to knjigo! Žal mi je, ker je nisem prebrala prej. Hvala, ker ste mi pomagali priti na pravo pot.

Katja

Objavljeno 12.03.2020

Top knjiga! Odlična je tudi kot darilo.

Top knjiga! Odlična je tudi kot darilo.

Senta

Objavljeno 12.02.2020

Imam obe knjigi avtorja in mi je tale knjižica

Imam obe knjigi avtorja in mi je tale knjižica super. Potrebno se je znebiti slabe vesti in slabih čustev znotraj sebe.

Milan

Objavljeno 16.01.2020

Naučite se odpustiti sebi in drugim. Počutili se

Naučite se odpustiti sebi in drugim. Počutili se boste bolje. Milan

Čebelica

Objavljeno 25.08.2017

Odlična knjiga, ki skozi havajsko kulturo popelje

Odlična knjiga, ki skozi havajsko kulturo popelje bralca k boljšemu življenju.

SMILIJAN

Objavljeno 11.04.2017

Z obredom Ho'oponopono sem se srečal že pred leti.

Z obredom Ho'oponopono sem se srečal že pred leti. Res sem vesel, da je založba Cangura.com poskrebela za to odlično knjigo, ki jo sedaj priporočam čisto vsem ljudem saj menim, da je uporaba havajskega obreda ključna za vse, ki želimo živeti srečno življenje. Hvala

Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

Oglejte si tudi