V vrečki ni artiklov.
Ho'oponopono in družinski odnosi

Odnosi

Vzemite si trenutek za podroben premislek o svojih odnosih v družini in izven nje.

Prvi, ki se bo pojavil v vaših mislih, bo morda odnos s partnerjem ali starši, vendar v vašem življenju obstaja še veliko drugih: odnosi s sodelavci na delovnem mestu, odnos z vašim telesom, vašo preteklostjo in prihodnostjo, vašimi financami, pa tudi z neredom, ki še vedno ostaja v vaših omarah.

Z odnosi je povezanih veliko problemov, dobra novica pa je, da lahko vse svoje težave v odnosih zacelite!

Ho'oponopono

svoji knjižni uspešnici z naslovom Ho'oponopono je Ulrich Emil Dupré razkril zdravilno metodo za reševanje problemov in navzkrižij z uporabo havajskega rituala sprave za odpuščanje tako sebi kot drugim.

Postopek, opisan v knjigi Ho`oponopono,  pa ima še večjo moč v kombinaciji z metodo postavitve družine.

Postavitev omogoči prepoznavanje globljih konfliktov in njihovo razrešitev. Pomaga nam izkusiti ljubezen in notranji mir skozi občutek, zasidran globoko v naših srcih, da smo vsi medsebojno povezani.

Rezultat iskanja slik za Ho'oponopono

Popolnoma me je prevzelo, da sem se s pomočjo vaj in osebne pripovedi naučil, kako dejansko pridem do globlje ravni razumevanja in odpuščanja. Zahvaljujoč avtorjevemu zanesljivemu svetovanju in vodenju nisem bil zmeden. Na začetku je šlo nekoliko počasneje, toda po ponotranjenju drobcev sem lahko razumel in dojemal cele kose. To neverjetno odkritje bi priporočil vsem, ki si želijo nežnega, vendar temeljitega dela. Ta prijazen bojevnik je zlahka postal del moje duhovne zbirke orodij. Hvala Ulrich, ponovno ti je popolnoma uspelo. - Riki Frahmann, avtor knjige "Mystic Living Today"

S tkanjem svojih uvidov glede srčnega hrepenenja po tem, da odpustimo in najdemo mir s seboj, Ulrich Dupree predstavi preplet dveh dobro uveljavljenih metod – postavitve družine in Ho'oponopono, ki tako novincem kot izkušenim pustolovcem zagotovi nadaljnja orodja za ustvarjanje miru in sreče, ki jo iščejo. Moč te knjige je v zelo praktičnih in razumljivih vajah, ki jih je mogoče izvajati samostojno ali s prijateljem. V njenem bistvu leži naša kolektivna potreba po tem, da odpustimo vsemu, kar nas je doletelo in se pretakalo skozi generacije in generacije trpljenja. S to knjigo in z Ulrichom kot našim vodnikom lahko naredite male ali večje korake do izpolnitve vašega srčnega hrepenenja po miru. - Shavasti (John L. Payne) avtor knjige 'Embracing the Power of Truth'

978-961-94248-5-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/h/o/ho_oponopono-druzinski-odnosi.jpg 978-961-94248-5-8
22.99 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi
-4%

Ho'oponopono in družinski odnosi

Ho'oponopono in družinski odnosi Ulrich E. Dupreé

Tradicionalna havajska zdravilna metoda za boljše odnose, odpuščanje in ljubezen

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 160 zlatnikov = 1,60 €.
Avtor uspešnice Ho'oponopono v tej knjigi predstavi preplet dveh dobro uveljavljenih metod – psihoterapevtske tehnike postavitve družine in Ho'oponopono, ki tako novincem kot izkušenim pustolovcem zagotovi nadaljnja orodja za ustvarjanje miru in sreče, ki jo iščejo. Moč te knjige je v zelo praktičnih in razumljivih vajah, ki jih je mogoče izvajati samostojno ali s prijateljem. V njenem bistvu pa leži naša kolektivna potreba po tem, da odpustimo vsemu, kar nas je doletelo in se pretakalo skozi generacije in generacije trpljenja. 

Vroča cena: 22,99 €

Prihranek: 0,91 € (4%)

Redna cena: 23,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Ho'oponopono in družinski odnosi

ISBN 978-961-94248-5-8
Leto izdaje 2017
Število strani 170
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Ulrich E. Dupreé

O avtorju Ho'oponopono in družinski odnosi

Ulrich E. Dupreé

Ulrich E. Dupreé

Ulrich Emil Dupreé, rojen leta 1962, je duhovni učenec in učitelj, pisec in vodja seminarjev. Študiral je filozofijo krščanstva in daljnega Vzhoda, med drugim je živel tudi v hindujskem samostanu. Na vprašanje, kaj je po poklicu, bo sam verjetno odgovoril, da je graditelj mostov, ki so se imeli priložnost srečati z angelom. 

Več o Ulrich E. Dupreé

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 15.07.2021

Z vajami se boste lažje razumeli in celo lahko

Z vajami se boste lažje razumeli in celo lahko vadite doma!

sanela

Objavljeno 04.02.2021

Za dobre družinske odnose je tole zelo dobra

Za dobre družinske odnose je tole zelo dobra knjiga - posebej vaje so mi všeč

Sabina

Objavljeno 20.03.2020

Za vzpostavitev dobre družinske sheme je tole

Za vzpostavitev dobre družinske sheme je tole odlična knjiga

Mateja

Objavljeno 04.02.2020

Knjigo priporočam vsem, ki se srečujejo z

Knjigo priporočam vsem, ki se srečujejo z družinsko problematiko. Razumljivo razloži naše položaje v družini in vse skupaj podkrepi s primeri.

Ana

Objavljeno 13.08.2018

Zelo dobra knjiga, ki lahko reši marsikateri

Zelo dobra knjiga, ki lahko reši marsikateri družinski problem. Malce se je potrebno poglobiti v družinsko "shemo", stanje, odnose...

Sanela

Objavljeno 22.03.2018

V naši familiji smo imeli ful probleme. zaradi te

V naši familiji smo imeli ful probleme. zaradi te knjige smo se bol zbližali. ni še to to ampak je definitivno bolše.
Sanela

Ho'oponopono in družinski odnosi

Ulrich E. Dupreé

Vroča cena: 22,99 €

Prihranek: 0,91 € (4%)

Redna cena: 23,90 €

Ho'oponopono in družinski odnosi

Oglejte si tudi