Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Hoja: Korak za korakom

Na zalogi
SKU
978-961-94783-5-6
Dodaj v primerjavo
Cena 22,90 €

Zakaj hodimo? Od kod hodimo? Kakšen je naš cilj? Svetovna uspešnica Hoja nam podaja vprašanja o tisti samoumevni stvari, ki nas fascinira – hoji.

Dodaj na seznam želja

Hoja

Če postavimo eno nogo pred drugo, se odpravimo na pot odkrivanja in raziskovanja. Te dejavnosti so bistvene za našo naravo. Naši predniki so prepešačili velike razdalje, pridobivali nove izkušnje in se iz njih učili. Hoja je univerzalna, vendar jo bo vsak od nas izkusil drugače. Za Erling Kaggeja je prehod na vprašanja, ki ga očarajo: Zakaj hodimo? Od kod hodimo? Kakšen je naš cilj? Vabi nas, da odgovore na ta vprašanja skupaj raziščemo.

Jezik odraža idejo, da je življenje en sam pohod. Beseda potovanje prihaja iz razdalje, ki jo prehodimo v enem dnevu. Hoja je za Kaggeja naravna spremljava ustvarjalnosti in priložnost za ponotranjeni dialog razmišljanja. Hoja je protistrup za hitrost, v kateri živimo, za naše vztrajanje pri tem hitenju in preudarno razmišljanje. Hoja je ena najbolj radikalnih stvari, ki jih lahko naredimo zase.

Tudi sam polagam velik pomen bližini dreves. Doživim pa enako mero spokoja kot v gozdu, ko se uležem na skale ob morju, v parku ali na nežni mah tik nad drevesno mejo. Ležeč tam potem, ko sem hodil, sem prepričan, da so najboljše stvari v življenju zastonj.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hoja: Korak za korakom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Hoja: Korak za korakom

Cena 22,90 €