Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Homeopatija

Na zalogi
SKU
9788611173535
Dodaj v primerjavo
Cena 24,94 €
Dodaj na seznam želja

Prvi veliki priročnik o homeopatiji v slovenščini!

Homeopatska zdravila nimajo stranskih učinkov, so mnogo cenejša od klasičnih zdravil in primerna za staro in mlado. Pričujoči priročnik vam ponuja podrobna navodila za homeopatsko samozdravljenje številnih vsakodnevnih tegob in pomoč pri iskanju učinkovitih zdravil.

V sodobnem času, ko se vse bolj zavedamo pomena celostnega ohranjanja zdravja in dobrega počutja, se čedalje bolj uveljavlja tudi homeopatija. Ta blaga metoda zdravljenja brez stranskih učinkov se s pridom uporablja že več kot 200 let. Njen cilj je povečanje naše življenjske moči in sposobnosti, da se zdravimo sami iz sebe.

V tem praktičnem priročniku boste našli vse, kar morate vedeti za osnovno homeopatsko zdravljenje vsakdanjih težav pri sebi in svojih bližnjih.

  • Temeljit uvod predstavlja načela in metode homeopatije ter pregled načinov zaužitja, potenc in odmerjanja homeopatskih zdravil.

  • Praktični primeri nazorno prikazujejo pravilno uporabo zdravil pri samozdravljenju.

  • Poglavja o prvi pomoči, boleznih od glave do pet, motnjah splošnega počutja in otroških boleznih s preglednimi opisi simptomov vam omogočajo, da hitro in zanesljivo izberete ustrezno homeopatsko zdravilo.

Podatkovnik prinaša dodatne informacije in pregleden povzetek knjige: odgovore na pogosta vprašanja o ravnanju s homeopatskimi zdravili, koristne naslove in preglednico najpomembnejših homeopatskih zdravil.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9788611173535
Leto izdaje 2016
Število strani 192
Dimenzije 19,8 x 24,2
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Sven Sommer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Homeopatija
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Homeopatija

Cena 24,94 €