V vrečki ni artiklov.
Homeopatija

Prvi veliki priročnik o homeopatiji v slovenščini!

Homeopatska zdravila nimajo stranskih učinkov, so mnogo cenejša od klasičnih zdravil in primerna za staro in mlado. Pričujoči priročnik vam ponuja podrobna navodila za homeopatsko samozdravljenje številnih vsakodnevnih tegob in pomoč pri iskanju učinkovitih zdravil.

V sodobnem času, ko se vse bolj zavedamo pomena celostnega ohranjanja zdravja in dobrega počutja, se čedalje bolj uveljavlja tudi homeopatija. Ta blaga metoda zdravljenja brez stranskih učinkov se s pridom uporablja že več kot 200 let. Njen cilj je povečanje naše življenjske moči in sposobnosti, da se zdravimo sami iz sebe.

V tem praktičnem priročniku boste našli vse, kar morate vedeti za osnovno homeopatsko zdravljenje vsakdanjih težav pri sebi in svojih bližnjih.

  • Temeljit uvod predstavlja načela in metode homeopatije ter pregled načinov zaužitja, potenc in odmerjanja homeopatskih zdravil.

  • Praktični primeri nazorno prikazujejo pravilno uporabo zdravil pri samozdravljenju.

  • Poglavja o prvi pomoči, boleznih od glave do pet, motnjah splošnega počutja in otroških boleznih s preglednimi opisi simptomov vam omogočajo, da hitro in zanesljivo izberete ustrezno homeopatsko zdravilo.

Podatkovnik prinaša dodatne informacije in pregleden povzetek knjige: odgovore na pogosta vprašanja o ravnanju s homeopatskimi zdravili, koristne naslove in preglednico najpomembnejših homeopatskih zdravil.

9788611173535 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/h/_/h.jpg 9788611173535
24.94 EUR 2021-08-02 Zaloga: Na zalogi

Homeopatija

Homeopatija Sven Sommer

Prvi veliki priročnik o homeopatiji v slovenščini! Homeopatska zdravila nimajo stranskih učinkov, so mnogo cenejša od klasičnih zdravil in primerna za staro in mlado. Pričujoči priročnik vam ponuja podrobna navodila za homeopatsko samozdravljenje številnih vsakodnevnih tegob in pomoč pri iskanju učinkovitih zdravil. V sodobnem času, ko se vse bolj zavedamo pomena celostnega ohranjanja zdravja in dobrega počutja, se čedalje bolj uveljavlja tudi homeopatija. Ta blaga metoda zdravljenja brez stranskih učinkov se s pridom uporablja že več kot 200 let. Njen cil...
Cena: 24,94 €

Podrobnosti artikla Homeopatija

ISBN 9788611173535
Leto izdaje 2016
Število strani 192
Dimenzije 19,8 x 24,2
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Sven Sommer

O avtorju Homeopatija

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Homeopatija

Oglejte si tudi