❤ Ne spreglejte znižanih cen največjih prodajnih uspešnic letošnjega leta! Kliknite tukaj

 

 
V vrečki ni artiklov.

Horoskop

Mesečni horoskop

Kaj nam prinaša november?

 

 

           

OVEN

 

Za ovne je mesec november, mesec ljubezni in finančnega obilja. Naredite si načrt, zastavite si konkretne cilje, določite datume do kdaj boste delovali in maksimalno naredili vse, kar je v vaši moči, da se vaše želje lahko realizirajo. Ko delata vi, v ozadju za vas dela tudi vesolje. Mesec november vam na široko odpira vrata, vendar ste le vi tisti, ki lahko z svojim delovanjem stopi skoznje.

 

  

 

 

     

 BIK

 

Vsi vemo, da si ljudje usodo krojimo sami. To pa seveda ne pomeni, da smo na milost in nemilost prepuščeni samim sebi, ko se znajdemo v stiski. Vesolje vam v mesecu novembru preko znancev in prijateljev ponuja roko, roko rešitve, izhod iz situacije, katera vas še vedno bremeni. Povežite se z ljudmi, ki vas obkrožajo – tu se za vas odpre nova pot.

 

 

 

   

 DVOJČKA

 

Poslovite se od starega, da bo lahko vstopilo novo. Trud, ki ga boste namenili »rezanju zastarelega« vas zna izčrpati do meje, kjer se začne dvom. Ne le dvom vase, temveč tudi dvom v novo, ki  čaka in želi vstopiti v vaše življenje. Strah pred neznanim le otežuje ta prihod. V mesecu novembru, prosim, brez strahu in dvomov! Dober mesec za zaključevanje starega in odpiranje novega.

 

 

 

   

 RAK

 

Niste vsevedni in vsemogočni. Vedeti ter si priznati, da ne veste vsega, da se včasih tudi vi zmotite in da niste vedno vi tisti, ki ima edini prav, bo premaknilo mnogo stvari v vašem življenju, ki so trenutno na mrtvi točki. Poenostavite svoje življenje. Ne iščite dlake v jajcu, ne komplicirajte in končno dovolite že drugim, da vam pomagajo. Zakaj? Zato, ker to znajo in zmorejo! Veselje za rake pride konec novembra.

 

 

 

   

 LEV

 

Ko iščete možnosti, se le-te pojavijo same od sebe. Kar lev išče, lev vedno najde. Je pa res, da »najdenemu« ne ponudi vedno tudi priložnosti. Naj bo tokrat drugače! Izkoristite priložnosti, ki vam bodo v mesecu novembru ponujene. Škoda bi bilo, da bi zaradi vašega nezaupanja ali previsokega ega, prepozno spoznali, zamudili in tako zgrešili priložnost, ki vam bo ponujena s strani vesolja.  Drznite si zaupati!

   

 

   

 DEVICA

 

Hitreje lahko napredujete v skupini, skupini istomislečih. Sami boste težko dosegli željeno. Boste, vendar kasneje in veliko težje, kot če bi delovali s skupino. Strah raste, pridobiva na moči in lažje paralizira enega samega človeka. Ko je človek del skupine ljudi, se tam vedno nek poseben pogum rodi. Device, naj bo mesec november vaš mesec povezovanja z ljudmi.

   

 

   

 TEHTNICA

 

Sprostite vezi z bivšim načinom življenja, razmišljanja, prijatelji, bivšimi partnerji ali deli, ki vam jemljejo samozavest. V tem mesecu dobro razmislite od koga ali česa se je pametno posloviti. Vsak konec pomeni nov začetek. Vsako slovo od starega in obrabljenega, prinaša snidenje z novim ali prerojenim. Stara prepričanja, vsakodnevna družba istih ljudi, opravljanje enega in istega dela prinašajo le stare, že dobro poznane rezultate. V mesecu novembru »očistite« staro energijo.

 

 

 

   

 ŠKORPIJON

 

Vse dokler ste v krempljih preteklosti, se želja po novem začetku ne more realizirati. Mesec november ponuja rešitev iz kletke. Vendar osvoboditev ni mogoča brez vas. Vi držite ključ rešitve. Ključ je v odpuščanju. Ko odpustite, pozdravite. Ko pozdravite, pozabite. Ko pozabite, se pretekle izkušnje ne ponovijo in preteklost vam več ne more slediti. 

   

 

   

 STRELEC

 

Čas je, da se premaknete naprej. Velika ljubezen zahteva velike odločitve. Bodite odprti in si v iskrenem pogovoru upajte izraziti svoja pričakovanja. Ko poveste, kaj želite, marsikaj postane veliko bolj kristalno jasno. Jasnost uma in srca vam(-a) prinaša kvalitetnejše, mnogo bolj trajnejše rešitve in blagoslove.

 

 
 

 

   

 KOZOROG

 

Pravijo, da so oči ogledalo duše. Bodite pozorni in opazujte, kaj vam okolica sporoča preko pogledov. Mnogokrat slišite in vidite, tako kot ustreza vam. Prikazano in povedano še ne pomeni tudi resnično. Umikanje in izogibanje pogledu, govori o resnični naravi in čistosti človeka. Ob očesnem stiku prisluhnite svoji intuiciji – resnična je.

   

 

   

 VODNAR

 

Kjer je veliko ljudi, je tudi veliko različnih, neizpovedanih zgodb. Če želite (s)poznati svojo zgodbo, najti svoje poslanstvo, je potreben umik. Vrvež in naglica vas le še bolj oddaljujeta od poti po kateri hrepenite in jo iščete. Vzemite si čas zase, privoščite si samoto, zato, da v tišini miru zaslišite svojo zgodbo. Zgodbo, ki čaka. Čaka na vas.

 

 

 

     RIBI

 

Ločite težavo od težav. Finančno pomanjkanje je največji krivec družinskih prepirov. Zato, ne krivite in ne obsojajte nikogar, niti sebe. Naj denar ostane denar in naj ljubezen ostane ljubezen. Ne mešajte več hrušk in jabolk. Mesec pred vami vam ponuja rešitev in posledično tudi izboljšanje odnosov. Postanite optimistični.


Nov horoskop objavimo vsak prvi ponedeljek v mesecu in velja do konca tekočega meseca. :)

Splošni mesečni horoskop je napisala Marjana Zagorc.

Za osebni angelski horoskop, svetovanje, spreminjanje življenja na bolje, pomoč pri opuščanju nekoristnih vzorcev in predolgem »objemu« žalosti ali samokaznovanju, sem vam na voljo na fb strani angelska ljubezen ali na marjana.zagorc@gmail.com.

Naj vam skrbno spisana, dnevno objavljena sporočila z afirmacijami, olajšajo ali polepšajo dan. Obiščite fb stran: angelska ljubezen.