❤ Povežite se z energijo nadangelov in pred izidom knjige izkoristite še 20 % popust! Kliknite tukaj

 

 
V vrečki ni artiklov.

Horoskop

Mesečni horoskop

Kaj nam prinaša jesen?

Za številne med name je to čas novih ali ponovnih začetkov; še posebej zame, saj štejem leta po minulih poletjih.

Letošnje poletje si bomo zagotovo zapomnili, pa če verjamete v astrologijo ali ne. Tako napornega poletja že dolgo ni bilo in ga tudi ne bo. Poleg ekstremnega  vremena je bil čas zelo dinamičen, s številnimi spremembami v osebnem življenju ali pa vsaj priložnostmi zanje. Glavnino dogajanj lahko pripisujemo trem mrkom in številnim retrogradnim planetom. Toda posledic še ni konec: zadnji mrk, delni Sončev na 18 stopinj leva, bo deloval vsaj še do naslednjega mrka v letu 2019. Natančneje že januarja bomo namreč imeli najprej Sončev mrk, konec meseca pa še Lunin mrk.

Številni retrogradni planeti so v preteklem poletju od nas zahtevali močno delovanje, čiščenje starih vzorcev, odnosov ali pa so nam samo upočasnili tok vsakdanjega življenja.  

 

 

           

OVEN

 

Ovnom bo jeseni veliko lažje kot poleti, saj je vaš vladar ponovno v direktnem gibanju. V prvi dekadi septembra boste imeli močan fokus in odločenost, kot bi želeli nadoknaditi vse zamujeno v poletju. Lepo vam bo v odnosih, a le do 9. septembra, kasneje pa bo postalo vse preveč resnobno in polno nadzora, česar vi ne marate. V preostanku septembra in oktobra boste polni novih idej in zamisli in boste končno tisti pravi ovni, le dovolj svobode vam morajo pustiti. Kljub temu imejte pravo mero, da vas nemir ne uniči.

 

  

 

 

     

 BIK

 

Pri Bikih, čeprav ste eno najbolj umirjenih znakov zodiaka, še vedno ne bo miru. Tokratno jesen začenjate nenadejano, čustveno in stresno, a to je le začetek. Vaša vladarica Venera bo 9. septembra prestopila v znamenje škorpijona, kjer ji ni prijetno, 5. oktobra pa kot da še ni dovolj, preide v retrogradno gibanje. Odnosi kot že neštetokrat bodo vaša zgodba, a koliko vam bo resnično uspelo, je drugo vprašanje. Nič novega na tem področju si ne privoščite vsaj do pozne jeseni, do druge polovice novembra.

 

 

 

   

 DVOJČKA

 

Dvojčkom se obetajo dobri časi. V začetku septembra boste še pretiravali, kot da morate nadomestiti izgubljeno v poletju, po 7. septembru pa vas čaka preobrat. Delujte premišljeno in odločno, pa bo jesen za vas uspešna. Do prve polovice oktobra se boste ukvarjali z drugimi, z odnosi in usklajevanji, v zadnjem delu oktobra pa popazite na svojo retoriko, da ne uničite vse, kar ste prej izgradili. Z družino in z odnosi se boste ukvarjali v prvem delu obdobja, kasneje pa boste trpeli v vsakdanu in rutini. Popazite na zdravje.

 

 

 

   

 RAK

 

Raki že v prvih dnevih septembra pričakujete izboljšanje odnosov in sodelovanja, toda še vedno ne bo pravih čustev. Tolažite se lahko, da ste prišli do skrajne točke, slabše ne bo. A še vedno bodite pozorni, poslušajte sebe in si ne dovolite manipulacij. V jeseni imate priložnost za nova izobraževanja, zato sprejmite dokončno odločitev.

 

 

 

   

 LEV

 

Levi, na žalost se vaš čas izteka. Dodobra so vas izmučili letošnji poletni mrki, sedaj pa si vzemite čas za sebe, za umik vase in za razmislek o vaših resničnih željah in potrebah ter o lastni vrednosti. Bolj boste usmerjeni v odnose, v druge in v spremembe. Naredite v letošnji jeseni to, kar se od vas že dolgo pričakuje.

   

 

   

 DEVICA

 

Za Device se jesen začenja sanjsko in to boste znale tudi izkoristiti. Namenite čas sebi, priznajte si tisto, kar vam gre, in izkoristite ugoden čas med zadnjim tednom septembra in v prvi dekadi oktobra. Uredite odnose in finance, kasneje boste spet preveč ozko usmerjeni in nepopustljivi.

   

 

   

 TEHTNICA

 

Jesen za Tehtnice naporna, saj boste postavljeni pred dejstva brez olepševanj. Glavnina dogajanj vas bo usmerjala k izgradnji samozavesti, a vam ne bo šlo najbolje, saj boste preveč ujeti v stare zanke. Popazite na osebne finance, odložite vse nepotrebne nakupe in investicije do prvih dni decembra.

 

 

 

   

 ŠKORPIJON

 

Škorpijonom bo to jesen malce lažje, saj še vedno gostite Jupitra, od 9. septembra dalje pa še Venero. Strastno bo, a popazite, da vas ne zanese pregloboko. Pričakujete lahko vračanje starih, bolečih in nedokončanih ljubezenskih zgodb. Na srečo bosta komunikacija in tudi intuicija to jesen vaši odliki.

   

 

   

 STRELEC

 

Strelci boste še vedno na trnih, tja do sredine novembra, zato izkoristite čas za poglobljene analize in priprave. Tako fokusirani, natančni in odločnim kot ste trenutno, ponovno ne boste še nekaj let!

 

 
 

 

   

 KOZOROG

 

Kozorogi ste bili od aprila pa vse do prvih dni septembra še dodatno blokirani, zavrti in izločeni. A tudi to bo minilo s 6. septembrom, čeprav morda ne bo takojšnje izboljšanje, bo pa zagotovo občuten preobrat. Letošnja jesen in zima bosta vaši. Delajte na sebi, pozabite na skromnost in to se vam bo neverjetno obrestovalo.

   

 

   

 VODNAR

 

Vodnarji še vedno čutite upad energij, a v drugem tednu septembra boste priča naglim spremembam in hitrim zaključkom. Obvladujte se, da ne bo prehitro in preveč zaletavo, in ne pozabite svojih korenin, pa čeprav vam je težko poslušati stare zgodbe. S financami še vedno ne bo nič novega, druge povprašajte za mnenje, kajti na tem področju ste že davno izgubili tla pod nogami.

 

 

 

     RIBI

 

Ribam se obeta prijetna jesen, a povsem po ribje, daleč stran od realnosti, daleč stran od vsakdana v vaši domeni. Posvetite se študiju, umetnosti in svojemu notranjemu svetu, krepite svoj notranji glas in na ta način ohranjajte stik z okolico.


Nov horoskop objavimo vsak prvi ponedeljek v mesecu in velja do konca tekočega meseca. :)

Zapisala Mojca Gregorčič iz centra M.

Aktualni zapis je splošen. Če si želite vpogled v vašo astrološko karto, če vas zanima, kje so priložnosti in pasti v prihajajočem letu, pa vam z veseljem razložim na osebnem astrološkem posvetu.

Prijazno vabljeni v Šolo uporabne astrologije. Za več informacij kliknite tukaj.

Ne spreglejte pa tudi novega priročnika Uporabna astrologija. Kupite ga lahko v knjigarnah, v spletni trgovini Cangura in na spletni strani www.center-m.si.