Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Hruška Adidas

Adidasove boksing hruške so izdelane iz novega revolucionarnega PU3G materiala, ki izgleda, se občuti in deluje kot pravo usnje in je izredno močan. Konstantno absorbira znoj, med tem ko ostaja prožen in odporen proti razpokam. Hruška je izdalana tako, da ima zamenljiv zunanji del, notranji butilni meh in zapiralno vrvico, je črne barve z belim adidas logotipom.

Dodaj na seznam želja

Hruška

Adidasove boksing hruške so izdelane iz novega revolucionarnega PU3G materiala, ki izgleda, se občuti in deluje kot pravo usnje in je izredno močan. Konstantno absorbira znoj, med tem ko ostaja prožen in odporen proti razpokam.

Hruška je izdalana tako, da ima zamenljiv zunanji del, notranji butilni meh in zapiralno vrvico, je črne barve z belim adidas logotipom.

Hitre žoge (Speedball) so odlične za trening preciznosti, vzdržljivosti ramen in koordinacije rok-oči. Nekoč so bile ključno orodje za boksarjevo pripravo. Hitro žogo, imenovane so tudi kot hitra vreča, se obesi na poseben vrtljivi obešalnik z ležajem, ki ga lahko najdete tukaj.

Velikosti:

S (cca. 25 x 17cm)

M (cca. 30 x 20 cm)

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Zavod Gaia planet
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hruška Adidas
Vaša ocena
Back to Top

Hruška Adidas

Cena 42,00 €