V vrečki ni artiklov.
Hudo preprosto: Domiselni nasveti, hitri recepti in ljubke ideje

Kako uporaben je cement v notranjem oblikovanju? Kako lahko sami izdelate svetila? Kako narediti domača darila za otroke? Kako popestriti otroško zabavo? Kaj speči v decembru, kako spraviti skupaj malce drugačno potico?

Odgovori na vsa ta vprašanja in še veliko več domiselnih nasvetov, hitrih receptov in ljubkih idej čakajo na vas v knjigi Hudo preprosto.  

V sodobnem času, ko varovanje narave in okoljska vprašanja vse bolj prodirajo v našo zavest, bodo zlasti dragoceni napotki, kako znova koristno uporabiti najrazličnejše predmete, ki ležijo po predalih, kleteh ali podstrešjih.

Našli boste veliko iztočnic, ki vam bodo v pomoč pri pripravah na praznike in zabave, naučili vas bomo izdelati zanimiva darila za otroke. Recepti, ki jih spremljajo čudovite fotografije, so razporejeni v sklope po letnih časih, od zgodnje pomladi do prazničnega decembra, tako da vedno temeljijo na sezonskih sestavinah. Gre za prvo slovensko knjigo, ki združuje kuharske recepte in nasvete po načelu 'naredi sam', zagotovo pa je tudi prva, ki je tudi sama narejena na tak način in s čudovitimi avtorskimi fotografijami.

Posebnost knjige je namreč tudi to, da je večina navodil predstavljena v slikah, izbrali pa smo izdelke iz materialov, ki jih običajno ne uporabljamo za okraske in darila, a jih imamo ponavadi vsi že doma. Želeli smo poudariti, da lahko zelo lepe reči naredimo iz povsem preprostih stvari in brez posebne nadarjenosti ali spretnosti. 

Rdeča nit vsega je namreč to, kar pove že naslov, da je vse skupaj lahko res hudo preprosto. Na 250 straneh najdete več kot 50 receptov in 80 naredi sam nasvetov, katere spremlja 450 barvnih fotografij, ki vas bodo korak za korakom vodile skozi postopek. 

Pri knjigi je sodelovalo osem avtorjev, ki so ustvarili veliko preprostih, a inovativnih  in presenetljivih predmetov, s katerimi boste popestrili svoje domove ali pisarne. Našli boste veliko iztočnic, ki bodo v pomoč pri pripravah na praznike, zabave, naučili vas bomo izdelati zanimiva darila za otroke. Recepte, ki jih spremljajo čudovite fotografije, smo razporedili v sklope po letnih časih, od zgodnje pomladi do prazničnega decembra, tako da vedno temeljijo na sezonskih sestavinah. 

Menimo, da  lahko iz naravnih materialov in starih predmetov, ki bi sicer romali v smeti, še vedno naredimo nove, uporabne in lepe stvari. Ker se zavedamo pomembnosti nakupovanja  lokalno, pri lokalnih obrtnikih, ustvarjalcih in kmetih, smo naše predloge prilagodili tudi temu vidiku.  


978-961-281-610-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/f/dfvf.jpg 978-961-281-610-0
33.15 EUR 2021-08-01 Zaloga: Na zalogi
-5%

Hudo preprosto: Domiselni nasveti, hitri recepti in ljubke ideje

Hudo preprosto: Domiselni nasveti, hitri recepti in ljubke ideje Več avtorjev

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 165 zlatnikov = 1,65 €.
Kako urediti kotičke za nakit, kako okrasiti zidove, katere elegantne, a denarnici prijazne zvijače lahko uporabite? Kako z otroki narediti lepe in izvirne voščilnice? Ali znate oblikovati adventni venček? Rdeča nit knjige je to, kar pove že naslov, da je vse skupaj lahko res hudo preprosto. Na 250 straneh najdete več kot 50 receptov in 80 naredi sam nasvetov, katere spremlja 450 barvnih fotografij, ki vas bodo korak za korakom vodile skozi postopek.

Vroča cena: 33,15 €

Prihranek: 1,75 € (5%)

Redna cena: 34,90 €

Podrobnosti artikla Hudo preprosto: Domiselni nasveti, hitri recepti in ljubke ideje

ISBN 978-961-281-610-0
Leto izdaje 2014
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Trda vezava
Izdal N/A
Avtor Več avtorjev

O avtorju Hudo preprosto: Domiselni nasveti, hitri recepti in ljubke ideje

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Hudo preprosto: Domiselni nasveti, hitri recepti in ljubke ideje

Oglejte si tudi