Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Hvalnica hoji

Na zalogi
SKU
9789610159049
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Pokončna hoja po dveh nogah je spretnost, ki je edinstvena za našo vrsto. Omogočila nam je, da smo se iz Afrike sprehodili vse do Aljaske in Avstralije. Sprostila je naše roke in osvobodila naš um.

Dodaj na seznam želja

Hoja

Ko polagamo stopalo pred stopalo, to le redko počnemo zavedno, še manj pa se zavedamo, kako koristno in blagodejno je to početje za telo in dušo.

Irski nevroznanstvenik dr. Shane O’Mara nas vabi, da se skupaj čudimo tej naši izjemni sposobnosti. Pojasnil nam bo mehaniko hoje, opisal, kako se postavimo na noge, kako se med hojo orientiramo in kako sprostimo dušo, da zleti v višave, ko nas noge nosijo po mestnih ulicah ali gozdnih poteh. Hoja je dobra za naše mišice, kosti in držo. Obnavlja organe in upočasnjuje staranje. Zaradi hoje smo ustvarjalnejši in naše razpoloženje se izboljša. S hojo v skupini, tudi protestno, pa se povezujemo in spreminjamo svet na bolje.

»Hvalnica hoji je dovolj informativna in prepričljiva, da spravi na noge še največjega zapečkarja.« - The New Scientist

»S hojo smo bolj zdravi, srečni in pametni. O’Mara nas o tem ne prepriča le z osebnimi izkušnjami, ampak z znanstvenimi, nepristranskimi dejstvi.« - The Observer

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610159049
Leto izdaje 2021
Število strani 264
Dimenzije 14,8 x 20,8
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Shane O`mara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hvalnica hoji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Hvalnica hoji

Cena 24,99 €