Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ičigo-ičie

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610153344
Dodaj v primerjavo
Cena 19,99 €

Ičigo-ičie je navdihujoča pripoved, ki nas uči, kako se otresti preteklosti in prihodnosti, da bo vsak trenutek nekaj edinstvenega; kako razumeti sinhronost kot pripomoček zavestne čarobnosti; ustvariti nepozabna srečanja v osebnem in poklicnem življenju; v življenje vključiti zen; s čuječnostjo izboljšati odnose in odpreti vrata ustvarjalnemu toku, kadar ga potrebujemo.

Dodaj na seznam želja

Ičigo-ičie

Avtorja sta bralce po svetu najprej navdušila s knjigo Ikigaj; Japonska umetnost življenja. V tem priročniku nam odkrivata nov koncept - Ičigo-ičie, ki ima prav tako korenine v japonski kulturi in bo spremenil življenje milijonom bralcev.

Ičigo-ičie; Japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov je navdihujoča pripoved, ki nas uči, kako se otresti preteklosti in prihodnosti, da bo vsak trenutek nekaj edinstvenega; kako razumeti sinhronost kot pripomoček zavestne čarobnosti; ustvariti nepozabna srečanja v osebnem in poklicnem življenju. Ičigo-ičie nas uči v življenje vključiti zen, ki se ga je Steve Jobs naučil od japonskega učitelja in je bil ključen za njegov uspeh; s čuječnostjo izboljšati odnose in odpreti vrata ustvarjalnemu toku, kadar ga potrebujemo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610153344
Leto izdaje 2019
Število strani 136
Dimenzije 20,0 x 14,0
Vezava Poltrda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Francesc Miralles, Hector Garcia
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ičigo-ičie
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ičigo-ičie

Cena 19,99 €