V vrečki ni artiklov.

Igor Ziernfeld

Igor Ziernfeld, eden slovenskih poznavalcev radiestezije in bioenergije, razgrinja svoja vedenja o uporabi nihal in bajalic ter uporabi bioenergije, prastarih znanjih, ki jih znanost še ne zna razložiti, a jih ljudje zagotovo poznajo že od zdavnaj.

Igor Ziernfeld

Igor Ziernfeld je znan slovenski radiestezist, ki se rad odzove in pomaga tudi tedaj, ko gre za zelo nenavadne reči, ko v hišah straši, premetava predmete. Pred petnajstimi leti je Igor Ziernfeld po naključju dobil v roke neko nihalce, malo nihalce in se začel igrati. Igor Ziernfeld je hitro ugotovil, kako to sijajno deluje, kako se nihalo odziva. To ga je zasvojilo. Potlej pa je Igor Ziernfeld začel delati. Na veliko. Igor Ziernfeld se je vpisal v društvo radiestezistov Ljubljana. Navdušenje nad nihalcem je Igor Ziernfelda pripeljalo na številne tečaje.

Vodenje tečajev je le najbolj javni del Igor Ziernfeldovega delovanja, najpomembnejši pa je poleg izdelave nihal in zaščit, preiskovanje stanovanj ter prostorov v podjetjih, vrtcih in šolah. Veliko šol je Igor Ziernfeld pregledal predvsem v Ljubljani, pa seveda tudi drugje po Sloveniji.

Prvenstveno se Igor Ziernfeld ukvarja z odkrivanjem škodljivih energij v prostorih, največ v stanovanjih in stanovanjskih hišah, pa tudi v podjetjih. Ponavadi Igor Ziernfeld energetsko pregleda tudi zaposlene ter jim odpravi anomalije, uredi energijski sistem in primerno svetuje. Pri manjših težavah lahko Igor Ziernfeld sam kaj naredi, če pa bolezen že nekaj časa traja, priporoči kakega terapevta. Zdravstveno diagnostiko in energetsko uravnovešanje zaposlenihIgor Ziernfeld  naredi v sklopu pregleda podjetja, to je pač treba in sodi zraven. Igor Ziernfeld pregleda posamezne prostore, pisarne, in če pri zaposlenih ugotovi kakšno anomalijo, jih vpraša, ali sme pomagati. To narekuje radiestezijska etika, ki prepoveduje, da bi radiestezist kar koli delal na silo; sme opravljati le tiste storitve in meritve, za katere je dobil dovoljenje.

Razen škodljivih sevanj Igor Ziernfeld raziskuje tudi področja z blagodejnimi sevanji: sodeloval je v Pomurju pri meritvah okrog Bukovniškega jezera, raziskoval je v Razkrižkem kotu, v Žički kartuziji, v Podlipi pri Vrhniki, kontroliral je Tunjiški gaj...

Igor Ziernfeld meni, da je po Sloveniji kar precej krajev z blagodejno energijo.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani