Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Iluzija popolnosti

Ni na zalogi
SKU
9789619391686
Cena 19,99 €

Knjiga Iluzija popolnosti, vam bo enostavno pomagala stopiti iz programiranih prepričanj, ki vam ne koristijo več in širšim sistemov družbe, v katere ste nezavedno ujeti. 

Dodaj na seznam želja

Kaj je pravzaprav popolnost?

Popolno je vse kar je in kar obstaja. Ničesar ni potrebno popraviti ali izbrisati. Proti ničemer se ni potrebno bojevati. Ničesar ni potrebno izboljšati. Vse, točno takšno kot je, je popolno. Popolnost lahko začutimo, ko se nehamo opredeljevati v dve različni skrajnosti.

Potrebno je narediti prostor za sprejemanje

Čas je, da zaključimo z našimi notranjimi boji in ugotovimo, da se v popolnoma vsem nahaja naša bit oz. zavest. Tako v temi, kot v svetlobi. Tako v pozitivnem, kot v negativnem.
Pri popolnosti, gre torej za združitev vseh skrajnosti, vidikov, pogledov, teorij, … oz. za združitev celotnega obstoja. Gre za sprejemanje vsega kar obstaja.

Knjiga vam bo pomagal videti, da ste tudi vi čudovit in unikaten vidik obstoja. Obstajate, vedno ste in vedno boste, ne glede na vse. Točno takšni kot ste, ste popolni. Ne vi, ne situacije v katerih se nahajate, ne potrebujejo nobenih izboljšav. Potreben je le drugačen pogled in sprejemanje. Vse je tako kot mora biti. Že od nekdaj ste bili popoln paket, le da tega niste vedeli.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619391686
Leto izdaje 2017
Število strani 124
Dimenzije 12,4 x 19,0
Vezava Mehka
Izdal Alpemedia
Avtor Katja Mihelčič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Iluzija popolnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Iluzija popolnosti

Cena 19,99 €