V vrečki ni artiklov.
Informirani skodelici

Oživljena voda poveča življenjske sposobnosti ljudi, rastlin in živali. Izboljšuje tudi okus raznih napitkov in iz rastlin potegne več zdravilnih učinkovin.

Skodelici sta primerni za vse vrste toplih napitkov, tudi za juhe, saj toplota ne zmanjšuje oživljanja tekočine.

Informirane posode (skodelice, kozarci, vrči) zmanjšujejo genotoksičnost vode, ki vsepovsod zlagoma narašča, saj vse, kar ljudje zavržemo, konča v vodi. Na žalost tudi ostanki zdravil, ki se jih telo znebi z urinom. Potrošnja zdravil pa močno narašča in farmacevti vedo, da se predvsem ostanki hormonov iz kontracepcijskih pilul, pa onkološka zdravila, zdravila zoper rak, vročino … skladiščijo v vodi, ki postaja vse bolj genotoksična. Tudi zaradi tega imajo moški vse manj semenčic. Iskanje ostankov tisočev farmacevtskih spojin, ki delujejo sinergistično in povsem nepredvidljivo, je domala nemogoče. Vse večjo genotoksičnost vode ugotavljajo z biološkimi testi. Z njimi pa je mogoče tudi dokazati, da se vodi v informiranih skodelicah, kozarcih in vrčih genotoksičnost zmanjša tudi do sedemdeset odstotkov. Zato je informirane izdelke smotrno uporabljati že pri otrocih.

Prostornina skodelic: 2,5 dl

326598 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/a/dat_973_informirani_skodelici.jpg
22.5 EUR 2020-10-05 Zaloga: Na zalogi
-46%

Informirani skodelici

Informirani skodelici

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 112 zlatnikov = 1,12 €.
Informirani skodelici oživljata vodo in nevtralizirata škodljiv učinek snovi, raztopljenih v vodi. V skodelicah si lahko informiramo vodo in tople tekočine – čaj, kavo, juho … V skodelico s podobo sonca so dodane informacije za več energije, za dobro jutro, v ono z luno pa informacije za dobro in globoko spanje. Porcelanasti skodelici sta naprodaj v paru, torej ena za zjutraj in preko dneva in druga za zvečer.

Vroča cena: 22,50 €

Prihranek: 19,40 € (46%)

Redna cena: 41,90 €

Podrobnosti artikla Informirani skodelici

ISBN Ne
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Ara
Avtor Ne

    Kategorije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).