V vrečki ni artiklov.
Intimni dnevnik londonske prostitutke

Belle de jour je psevdonim nadarjene pisateljice, ki se je z žgečkljivim dnevnikom prebila v vrh najbolje prodajanih knjig leta 2005 v Veliki Britaniji. V njej združuje šokantno odkritost, inteligenco in duhovitost.

Bellina zgodba je zabavna pripoved o izkušnjah prostitutke iz prve roke. Punca je res od sile! Je odlična poznavalka moških spolnih potreb (in ženskih, če tako nanese), vsestranska mojstrica zadovoljevanja na ta in oni način ter urejena in inteligentna dama. Če je treba, razglablja o literarnih dosežkih znanih avtorjev z golimi klienti, šviga v hotele, oborožena z biči, poleg razgibanega poslovnega življenja pa ima čas celo za trajno ljubezensko zvezo.

V dnevniku spremljamo, kakšne intimne pustolovščine doživlja v posteljah najrazličnejših strank. Opisuje vzpone in padce razburljivega življenja, natrpanega z zmenki, depiliranjem, ličenjem, nakupovanjem erotičnega perila in vzdrževanjem telesne kondicije v telovadnici, da sestajanja s številnimi nekdanjimi niti ne omenjamo. Opisuje, zakaj je postala prostitutka in kako opravlja najstarejšo obrt.

Njena pripoved je včasih zabavna, včasih pretresljiva, vedno pa spodbuja k razmišljanju. Razkriva nam zakulisje trgovanja z mesenimi užitki in nas popelje v skrivno življenje izjemne ženske...

7442 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielimport/aad4d22e0b5106d32cbf22cb3c2c33ae.jpg 961-6530-80-1
14.9 EUR 2021-11-02 Zaloga: Na zalogi

Intimni dnevnik londonske prostitutke

Intimni dnevnik londonske prostitutke Belle de Jour Magda Reja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 74 zlatnikov = 0,74 €.
Belle de jour je psevdonim nadarjene pisateljice, ki se je z žgečkljivim dnevnikom prebila v vrh najbolje prodajanih knjig leta 2005 v Veliki Britaniji. V njej združuje šokantno odkritost, inteligenco in duhovitost. Bellina zgodba je zabavna pripoved o izkušnjah prostitutke iz prve roke. Punca je res od sile! Je odlična poznavalka moških spolnih potreb (in ženskih, če tako nanese), vsestranska mojstrica zadovoljevanja na ta in oni način ter urejena in inteligentna dama. Če je treba, razglablja o literarnih dosežkih znanih avtorjev z golimi klienti, šviga v hotele, oborožena z...
Cena: 14,90 €

Podrobnosti artikla Intimni dnevnik londonske prostitutke

ISBN 961-6530-80-1
Leto izdaje 2006
Število strani 304
Dimenzije 12,7 x 19,6
Vezava Ne
Izdal Založba Didakta
Avtor Belle de Jour
Magda Reja

O avtorju Intimni dnevnik londonske prostitutke

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

VLADIMIR

Objavljeno 12.09.2014

Mislim, da je ravno to. Včasih skoraj neverjetno,

Mislim, da je ravno to. Včasih skoraj neverjetno, da bi bilo res.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

V svoji zgodbi nas pouči, da je biti seksi

V svoji zgodbi nas pouči, da je biti seksi rezultat počutja, ko ženska trezno razmišlja in je zadovoljna s svojo zunanjostjo.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Rad prebiram tovrstno tematiko. Do zdaj je ta

Rad prebiram tovrstno tematiko. Do zdaj je ta knjiga res najboljša, daleč najboljša. Ni zgodba, ki jo prebereš in rečeš ´no ja, kr ok´. je zgodba - dnevnik, ki te popelje v drugačni svet razmišljanja kot smo ga navajeni. Ne bo vam žal če jo boste prebrali, ko jo pa enkrat boste, jo boste pričeli z nova in znova... :-)

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

zgodbe prostitutke ja ok vredna za prebrat.

zgodbe prostitutke ja ok vredna za prebrat.

Intimni dnevnik londonske prostitutke

Oglejte si tudi