V vrečki ni artiklov.
Intuicija

Intuicija

Sodobnemu človeku je ta pojem precej nejasen. Zaradi prevladujočega vpliva racionalnih misli in eksaktne znanosti, ki je zasnovana na njih, večina ljudi pravzaprav sploh ne ve, da intuicija obstaja.

Šesti čut, občutek, da enostavno nekaj »vemo« – vse to ni predmet resnega proučevanja, še manj pa zanesljivo in praktično sredstvo za odločanje.

Če je takšno tudi vaše stališče, upam, da ga boste vsaj malce spremenili, potem ko boste prebrali to knjigo.

Nekaj spoznanj iz knjige:

  • Intuicija je praktična veščina, ki pomaga pri pomembnih, pa tudi pri vsakodnevnih življenjskih odločitvah
  • Vsak ima intuitivne sposobnosti
  • Intuicijo lahko vadimo in razvijamo.
  • Razvita intuicija je pomemben korak na poti osebne duhovne rasti.
  • Redna uporaba intuicije oživlja tisto raven zavesti, na kateri smo vsi povezani, zato je takšno delovanje pomemben osebni doprinos k skupinski evoluciji celotnega človeštva.

»Globoko v nas obstaja mesto, ki je širše in globlje od uma. Nekateri ga imenujejo srce, nekateri duša, drugi pa mu dodajajo božanske lastnosti. Toda, kakorkoli ga poimenujemo, prepričan sem v naslednje – vsak, prav vsak med nami ima dostop do izvora informacij, ki zdaleč presegajo naše dosedanje sposobnosti!«

Avtor o knjigi pravi:


Preteklo je že več kot dvajset let, odkar je bila objavljena prva različica te knjige. Sledilo je nekaj ponovnih izdaj, toda sedaj sem izjemno srečen, ker lahko pozdravim njeno prvo slovensko izdajo!

 

Navkljub vsakodnevnemu omenjanju je intuicija še naprej »pozabljena« veščina, oziroma pravilneje rečeno, da je zanemarjena. Tisti, ki vanjo verjamejo, niso pripravljeni o njej javno spregovoriti, čeprav večino odločitev sprejmejo ravno na osnovi »notranjega občutka«. Veliko pa je takšnih, ki ta občutek potlačijo v sebi, saj menijo, da je subjektiven in nezanesljiv.

 

Po več kot dvajsetih letih dela z ljudmi, sem bil priča izjemnim spremembam, ki so se dogajale na raznih področjih življenja, toda vse pod vplivom večjega zaupanja v notranje znanje. Konec koncev, naš racionalni um lahko sprejme samo omejeno količino podatkov, zato so odločitve na njihovi osnovi nujno prav tako omejene.

 

Po drugi strani pa se zdi, da obstaja globoko v nas mesto, ki je širše in globlje od uma. Nekateri ga imenujejo srce, nekateri duša, drugi pa mu dodajo božanske lastnosti. Toda, kakorkoli ga poimenujemo, prepričan sem v naslednje – vsak, prav vsak med nami ima dostop do izvora informacij, ki zdaleč presegajo naše dosedanje sposobnosti!

 

Uporabljanje tega izvora v pričujoči knjigi imenujemo intuicija. Prav tako, kot se rodite s sposobnostjo hoje in govora, tako so vam prirojene tudi intuitivne sposobnosti. Seveda, nekaterim bolj, drugim manj, toda vsakemu vsaj stokrat več, kot to dejansko uporabljamo!

 

Zanemarjanje teh sposobnosti vodi v njihovo odmiranje. Kot bi nožne mišice oslabele in izgubile svojo funkcijo, tako tudi intuicija, če je ne negujete, počasi oslabi. Čas je, da to situacijo obrnete. Čas je za globinsko rehabilitacijo intuicije!

 

Upam, da vam bo ta knjiga odprla nove poti in vam pomagala, da se vrnete k svojemu izvoru – mestu, kjer cveti vse, kar vi ste; vaš um, vaša duša in srce, in tudi ta čarobna sposobnost neposrednega spoznanja sveta – vaša intuicija.


9789619411629 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/i/n/intuicija_1.jpg 9789619411629
17.9 EUR 2021-10-30 Zaloga: Na zalogi

Intuicija

Intuicija Adrian P. Kezele

Modrost prave izbire

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 89 zlatnikov = 0,89 €.
Intuicija Adriana P. Kezeleja vam bo pomagala, da boste bolje razumeli pojem intuicije - odkrivanje pozabljene veščine, razvoj uspavanih sposobnosti in ustvarjanje globalne mreže intuitivne komunikacije.
Cena: 17,90 €

Podrobnosti artikla Intuicija

ISBN 9789619411629
Leto izdaje 2017
Število strani 205
Dimenzije 12,5 x 20,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele

O avtorju Intuicija

Adrian P. Kezele

Adrian P. Kezele

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije, znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha, poučuje duhovni ples NeoDance in vodi številne druge seminarje ter delavnice.

Več o Adrian P. Kezele

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 03.05.2018

Naj bomo še taki skeptiki, ta knjiga nam bo

Naj bomo še taki skeptiki, ta knjiga nam bo razložila kaj intuicija je, kako nastane in kako jo začutiti, zaznati in si razložiti kaj za nas določeno "sporočilo" pomeni. Kjniga je učbenik za osebno šolo intuicije. Zanimiva, res!

Maja

Objavljeno 26.08.2017

Seveda smo že vsi slišali za intuicijo in mislimo,

Seveda smo že vsi slišali za intuicijo in mislimo, da vemo kaj to je. Šele ko sem prebrala to knjigo sem se zavedala, da je intuicija veliko več. Priporočam

Intuicija

Oglejte si tudi