Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ionex Classic

Na zalogi
SKU
46846876546
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 268,80 €
Prihranek 67,20 € (-20%)
Redna cena 336,00 €

Ionizator Ionex temeljito čisti zrak in je hkrati trajna rešitev za ljudi, ki so podvrženi senenem nahodu, alergijam, astmi in visokem krvnem tlaku.

Dodaj na seznam želja

Ionizator

Ionizator Ionex:

* Rešuje probleme astmatikov in alergikov – odpravlja seneni nahod, alergije in ostale probleme dihalnih poti;

* odstranjuje onesnaževalce zraka – prah, vonjave, bakterije, virusi, alergeni, izpušni plini, saje, kemikalije, PM delci;

* izboljša splošno zdravstveno stanje – enostavno z vdihavanjem negativnih ionov;

* uporablja tehnologijo ogljikove ščetke – ne proizvaja ozona, dosega hitrejše čiščenje in boljše terapevtske rezultate.

Ionex Ionizer White Nature

Koristi uporabe

Z uporabo ionizatorja Ionex boste beležili naslednje koristi:

* Odstrani tudi najmanjše delce iz zraka – zaradi proizvajanja negativnih ionov v celoti očisti zrak, celo delce velikosti 0,01 mikrometra.

* Zmanjšuje respiratorne in bronhialne težave – negativni ioni odpirajo dihalne poti, omogočijo, da sluznica uplahne, olajšajo izkašljevanje sluzi iz dihal in povečajo absorpcijo kisika v kri.

* Zmanjšuje in odpravlja težave z vsemi vrstami alergij – na naraven način učinkovito znižuje histamin, ne glede na vrsto alergena.

* Znižuje stresni hormon – odpravite glavobole, utrujenosti in druge posledice stresa.

* Hitri rezultati – prve znake olajšanja simptomov lahko čutite že v nekaj dneh, odvisno od intenzitete in vrste težav.

* Uravnava delovanje telesa – hormonsko delovanje, uravnavanje krvnega tlaka in pulza, izboljša koncentracijo, krepi imunski sistem.

* Brez stranskih učinkov – za razliko od uporabe raznih tablet in pršil, lahko negativne ione brezskrbno in neomejeno vdihavate kar neposredno ob ionizatorju, popolnoma varno in s tem dosežete boljše in hitrejše terapevtske učinke kot pri drugih ionizatorjih.

* Dolgoročna rešitev brez ozona – življenjska doba ionizatorja šteje vsaj 10 let, z dobrim vzdrževanjem pa lahko tudi dlje. Nikoli v svoji življenjski dobi ne oddaja zdravju škodljivega ozona.

* Investicija v vaše zdravje – ionizator služi tudi kot preventivno sredstvo za zdravje, saj neprestano čisti zrak v prostoru, kjer se nahaja. Ostanite izven dosega škodljivih bakterij in virusov, preden vam lahko povzročijo težave. zaustavlja prašne mikrodelce, bakterije in viruse preden prodrejo globlje v pljuča, kri in vse druge organe.

* Izjemno enostavna uporaba – ionizator je samo potrebno namestiti na ustrezno mesto in ga priključiti na elektriko, vse ostalo pa opravi aparat.

* Zelo nizka poraba elektrike– ionizator ima zgolj 1,6 W porabe električne energije, strošek za gospodinjstvo je zanemarljiv (cca. 2€ v celem letu).

* Popolnoma nemoteče delovanje – ker je ionizator Ionex zelo majhen in ne oddaja kakršnih koli zvokov ali brnenja, ne boste niti zaznali, da je v prostoru.

* Konkretna nadgradnja klasičnih čistilcev zraka – večina čistilcev zraka nima ionske funkcije; tisti, ki pa jo imajo, pa so manj učinkoviti zaradi manjše emisije ionov. Ionizator Ionex vam dosti bolje prečisti in obogati zrak, pa tudi ne prinaša skritih stroškov, povezanih z menjavo filtrov, saj jih za razliko od čistilcev zraka ne uporablja.

* Enostavno vzdrževanje – vse kar potrebujete za dobro vzdrževanje ionizatorja, je mikrofibra krpa in minuto prostega časa enkrat na teden ali dva.

ionizator negativni ioni v naravi

Negativni ioni

Negativni ioni so majhni, električno negativno nabiti delci, ki ugodno vplivajo na zdravje in počutje ljudi. Negativne ione največkrat najdemo v naravi (ob slapovih, na morju, v gorah). V bivalnem prostoru, kjer se ljudje zadržujemo večji del časa, pa jih je premalo in prevladujejo električno pozitivno nabiti delci – pozitivni ioni, ki povzročajo utrujenost, glavobole in respiratorne težave. Ionizator Ionex izboljša vaše počutje, varuje zdravje, saj s pomočjo negativnih ionov prečisti zrak celo do 99,98%.

Delovanje ionizatorja

Ljudje največ svojega časa preživimo v zaprtih bivalnih prostorih, a se zelo redko vprašamo, kakšna je kakovost zraka v njih. Tudi sami opazite, da v nekaterih prostorih že v nekaj urah postanete utrujeni, zaspani in brez koncentracije? Kakovost notranjega zraka zelo pomembna za naše zdravje in počutje. Ionizator Ionex proizvaja negativne ione s pomočjo posebne patentirane ogljikove ščetke, ki sprošča v zrak ione brez prisotnosti škodljivega ozona. Ta proces se imenuje ionizacija zraka.

Učinki na zdravje

Rezultat je 99,98% čist zrak, ki je še vedno napolnjen z dovoljšno količino negativnih ionov, da dosežemo koristne zdravilne učinke. Negativni ioni izboljšajo telesu naravno zaščito, saj krepijo imunski sistem in izboljšajo vitalnost. Le vdihavanje velike količine negativnih ionov lahko omogoči astmatikom, alergikom in bolnikom, ki trpijo za povišanim krvnim tlakom, omilitev simptomov in z redno ionsko terapijo celo popolno odpravo simptomov teh bolezni. Ljudje, ki iščejo rešitev proti senenem nahodu, lahko že po desetih minutah ionske terapije čutijo olajšanje. Ionizator IONEX so pohvalili številni zadovoljni uporabniki in potrdili učinkovitost ionske terapije.

Dokazano je, da ima ionizator Ionexterapevtski učinek na:

  •  živčevje- zmanjšane učinke stresa in tesnobe
  •  bolezni dihal – zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in senenim nahodom
  •  izboljšanje notranjega miru in koncentracije
  •  vremensko pogojene težave – občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov
  •  telo – uravnanje krvnega tlaka in srčnega utripa
  •  alergije – zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst

Lastnosti:

* Teža: 0,68 kg

* Dimenzije: 15x15x11 cm

* Poraba ele. energije (moč): 1,6 W

* Omrežna napetost: 220-240 V, 50/60 Hz

* Izhodna napetost: cca. 370 V

* Življenjska doba: vsaj 10 let

* Barva: bela in črna

* Garancija: 12 mesecev

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ionex
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ionex Classic
Vaša ocena
Back to Top

Ionex Classic

Vroča cena 268,80 €
Prihranek 67,20 € (-20%)
Redna cena 336,00 €