Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ionex - zobna ščetka

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
4654654646
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 28,00 €
Prihranek 7,00 € (-20%)
Redna cena 35,00 €

Ionex zobna ščetka je idealna rešitev za osebe, ki želijo učinkovito, varno in neboleče rešiti ali preprečiti težave s paradontozo, zobnim kamnom, krvaveče dlesni in majavost zob. Prav tako tudi odstranjuje in varuje vaše zobe pred kariesom, vnetji in slabim zadahom.

Dodaj na seznam želja

Zobna ščetka

Ker zobna ščetka uporablja princip polaritete, je njena uporaba še posebej nežna za sklenino in lahko odstrani tudi obstoječe obloge, ki bi jih sicer morali odstranjevati pri zobozdravniku.

Koristi uporabe

Z uporabo Ionex zobne ščetke boste beležili naslednje koristi:

* Odstranjuje obloge, ki jih navadne ščetke ne morejo – zaradi delovanja na podlagi polaritete lahko ščetka doseže tudi obloge, ki se nahajajo na najbolj nedostopnih mestih.

* Izjemno hitri rezultati – že po samo nekaj dneh ščetkanja je učinek viden in občuten na vaših zobeh.

* Popolnoma varna in neboleča – ne škoduje plombam, implatantom, mostičkom, zalivkam vseh vrst, kronam, prevlekam in podobno.

* Rešuje dlesni – povratne informacije uporabnikov potrjujejo, da poleg zaustavljanja vnetja dlesni/gingivitisa, ščetka celo odpravi krvavenje dlesni.

* Učinkovito zaustavlja in varuje pred paradontozo – odstrani zobni kamen, ponovno utrdi dlesni in ustavi tudi majavost zob.

* Ni potrebna uporaba zobne paste – ob vsaki uporabi zobne paste se del kemikalij prenese v naš krvni obtok, ne glede na to kako temeljito jo izpljunemo pri umivanju zob. Ionex zobna ščetka za učikovito delovanje ne potrebuje zobne paste, dovolj je samo malo vode v ustih.

* Nežne, dlesnim prijazne ščetine – polariteta in voda opravita vso potrebno delo, nič več bolečin zaradi močnega pritiskanja ščetk ob zobe in dlesni.

* Cenovno ugodna alternativa čiščenju zobnega kamna – ker tako učinkovito rešuje parandontozo, drago preventivno čiščenje zobnega kamna ni več potrebno.

* Dodana vrednost – vse funkcije navadne/električne ščetke, medzobne ščetke in zobne niti zbrane na enem mestu v Ionex zobni ščetki.

* Brez baterij in dodatnih stroškov – trpežno napajalno vezje na hrbtni strani ščetke omogoča dolgotrajno in brezskrbno uporabo. Ne uporablja nikakršnih baterij ali električnih priključkov, zato je finančni prihranek občuten.

* Dvakrat daljša življenjska doba od navadne zobne ščetke – trpežno napajalno vezje na hrbtni strani ščetke omogoča do 9 mesecev brezskrbne uporab.

Ionex ionic toothbrush

Ionex

Kako deluje?

Princip polaritete pomeni, da ima vsak element v naravi pozitiven ali negativen naboj - polariteto. Ob enaki polariteti se elementa odbijata, ob različni se privlačita.

Ionex zobna ščetka uporablja tehnologijo, ki omogoči da glava ščetke postane negativno nabita, medtem ko so zobne obloge nabite pozitivno. V tem procesu zobna sklenina začasno spremeni svojo polariteto iz negativno nabite v pozitivno, zato se pozitivno nabita zobna obloga odlepi od pozitivno nabitega zoba in se nalepi na negativno nabito glavo ščetke. Tako so za vedno odstranjene zobne obloge tudi iz najbolj skritih kotičkov zob. Tega ne moremo doseči z nobeno drugo zobno ščetko.

Ionex zobna ščetka z redno uporabo preprečuje nastanek kariesa, slab zadah, odstranjuje zobno kamen, bakterije, vnetja, skrbi za zdrave dlesni, saj preprečuje njihovo krvavenje. Primerna tudi za ljudi s paradontozo (oz. pravilno rečeno parodontoza) in občutljivimi dlesnimi, saj dokazano preprečuje majavost zob.

Sestavljena je iz spodnjih trših sintetičnih ščetin, ki so namenjene temu, da držijo obliko ter zgornjih nežnih ščetin, s katerimi si ščetkamo zobe. Zaradi svojih nežnih zgornji ščetin spada v kategorijo mehkih ščetk. Ščetkati si moramo nežno in s krožnimi gibi, kot to priporočajo zobozdravniki. Uporabljamo jo lahko brez zobne paste.

zobna ščetka s polariteto IONEX

Lastnosti:

* teža: 0,04 g

* dimenzije: 20 x 2 x 2 cm

* barva: roza, vijolična, zelena in modra

* življenjska doba: 9 mesecev

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ionex
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ionex - zobna ščetka
Vaša ocena
Back to Top

Ionex - zobna ščetka

Vroča cena 28,00 €
Prihranek 7,00 € (-20%)
Redna cena 35,00 €