Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ionska in masažna krtača za lase

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
46846846546
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 38,00 €
Prihranek 9,60 € (-20.17%)
Redna cena 47,60 €

Imate tudi vi neukrotljive, preveč živahne lase? Bi si jih radi na hitro zravnali in pri tem ne želite uporabljati termičnih ali kemičnih načinov, ki poškodujejo lase? Če je vaš odgovor da, je ionska krtača za lase prava rešitev za vas.

Dodaj na seznam želja

Ionska krtača za lase

Ionska krtača za lase ima mnogo uporabnih funkcij in prednosti pred navadnimi krtačami za lase, saj:

* Odpravlja statično elektriko iz las – posledično pričeska ostaja bolj gladka, urejena in ukrotljiva.

* Negativni ioni zapirajo lasno povrhnjico – s tem se izboljša struktura las, odpravijo se poškodbe lasu.

* Lasem prijazen način ravnanja las – namesto klasične toplotne funkcije ionska krtača za lase opravlja to funkcijo kar z ioni.

* Las ne izgublja vlage – postane bolj fleksibilen in lepše pada.

* Masažna funkcija – poveča cirkulacijo krvi v lasišču in s tem dotok hranil, kar pomeni bolj zdrav videz in hitrejša rast las.

* Enostavno vzdrževanje – ionski del krtače je potrebno pri normalni uporabi očistiti zgolj enkrat na vsake pol leta z vatirano palčko.

Delovanje:

Ionska krtača za lase je pripomoček za česanje, ravnanje in oblikovanje pričeske. Lasje imajo pozitivne in negativne ione,  vendar pa aktivnosti kot so česanje las ali brisanje glave z brisačo iz las odvzemajo negative ione. Posledično nam to povzroča statično naelektrenost in štrleče lase.

S pomočjo ionske krtače za pa iz las odstranimo pozitiven naboj, ki nam povzroča probleme. Tako znova vzpostavimo zdravo ravnotežje pozitivnih in negativnih ionov. Če lase izpostavimo primanjkajočim negativim ionom, se statična eketrika z las odstrani in dobimo izboljšano fleksibilnost las.

Negativni ioni

Negativni ioni so za lase izjemnega pomena, saj prodirajo v vsak las in ga v celoti obdajo, s tem pa zadržujejo vlago v laseh. Tako z daljšim česanjem lahko zravnate lase.Hkrati pa ima krtača na voljo tudi masažno fukncijo, ki razvaja celotno lasišče in poskrbi za dobro cirkulacijo krvi. 

Kaj so negativni ioni

Negativni ioni so negativno nabiti delci (elektroni) v zraku, ki jih s prostim očesom ne vidimo, saj je premer negativnega iona enako velik kot tisočinka premera delčka vodne pare. So neobstojni, zato se vežejo na druge delce in predvsem na pozitivno nabite ione (kot so prah, statična elektrika, odmrle kožne celice).

Lastnosti:

* Teža: 0,2 kg

* Dimenzije: 24 x 7 cm

* Barva: črna

* Delovanje: 2x baterija tipa AAA (baterije niso priložene)

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ionex
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ionska in masažna krtača za lase
Vaša ocena
Back to Top

Ionska in masažna krtača za lase

Vroča cena 38,00 €
Prihranek 9,60 € (-20.17%)
Redna cena 47,60 €