Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ionska in masažna krtača za lase z LED terapijo

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
48546546544564
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 50,40 €
Prihranek 12,60 € (-20%)
Redna cena 63,00 €

Ta revolucionarna krtača za lase s pomočjo rdeče LED svetlobe spodbuja rast las in zmanjšuje izpadanje las. Hkrati negativni ioni odstranijo statično elektriko z las. Masažna funkcija pa ob vsem tem poskrbi za boljšo prekrvavitev lasišča in s tem večji dotok hranil v lasne mešičke.

Dodaj na seznam želja

Kratača za lase

Masažna funkcija

Krtača za lase se mora samo vklopiti in že takoj prične delovati rdeča LED svetloba, ionska terapija in masažna funkcija hkrati. Masažna funkcija bo razvajala vaše lasišče in poskrbela za dobro cirkulacijo krvi. S tem bodo lasje dobili več hranil in bodo lepši, lesketajoči in lepo padajoči. 

Kako negativni ioni vplivajo na lase?

Negativni ioni so negativno nabiti delci (elektroni) v zraku, ki jih s prostim očesom ne vidimo, saj je premer negativnega iona enako velik kot tisočinka premera delčka vodne pare. So neobstojni, zato se vežejo na druge delce (prah, umazanija) in predvsem na pozitivno nabite ione (statična elektrika).S pomočjo negativnih ionov odstranimo z las pozitiven naboj, ki povzroča, da so lasje naelektreni in neukrotljivi. Ionska krtača za lase odstranjuje statično elektriko iz las že samo z neznim česanjem. Hkrati pa negativni ioni prodirajo v vsak las, ga v celoti obdajo in zaprejo povrhnjico lasu. S tem zadržujejo vlago v laseh in izboljšajo fleksibilnost las. Zato so lasje bolj vitalni, lesketajoči in zdravi. Z daljšim česanjem pa si lahko celo zravnate lase.

LED

Koristi rdeče LED svetlobne terapije

Terapija z rdečo LED svetlobo je zelo zdravilna in koristna za naše lasišče. Lasje se nam namreč nenehno obnavljajo. Življenjski cikel las je sestavljen iz treh obdobij, ki se pod normalnimi pogoji nenehno ponavljajo. V prvem obdobju (anagena faza – faza rasti) , ki traja 3 do 5 let, lasje neprestano rastejo in se krepijo. Ko se lasje postarajo, preidejo v drugo obdobje (katagena faza – prehodna faza), v katerem mirujejo. V fazi mirovanja, ki traja približno 3 tedne, lasje ostanejo na glavi, a ne rastejo. Sledi trimesečno obdobje (telogena faza – faza mirovanja in izločanja), ko lasje izpadejo in omogočijo mešičkom, da proizvedejo nove lase. Običajno je 75-85% las v anageni fazi, 2% v katageni fazi in 15-18% v telogeni fazi.

V raziskavah je bilo ugotovljeno, da terapija z rdečo svetlobo povečuje pretok krvi v lasnih mešičkih lasišča in spodbuja metabolizem lasnih mešičkov v katageni ali telogeni fazi. To pospeši njihov prehod v anageno fazo. Svetlobno stimulirane epidermalne matične celice v lasnem mešičku prehajajo v anageno fazo – fazo rasti. Rast pospešuje le v živih lasnih mešičkih, ne omogoča pa že odmrlim lasnim mešičkom ponovne rasti las.

Za hitrejši učinek se lahko hkrati z rdečo LED svetlobno terapijo uporabljajo serumi za spodbujanje rasti las.

LED svetlobna terapija je popolnoma varna in ne povzroča neželenih stranskih učinkov.

Lastnosti:

* Teža: 0,22 kg

* Dimenzije: 24 x 7 cm

* Barva: črna

* Delovanje: deluje na podlagi vgrajene baterije, ki se polni preko priloženega USB kabla

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ionex
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ionska in masažna krtača za lase z LED terapijo
Vaša ocena
Back to Top

Ionska in masažna krtača za lase z LED terapijo

Vroča cena 50,40 €
Prihranek 12,60 € (-20%)
Redna cena 63,00 €