V vrečki ni artiklov.
Iskanje srečnega razmerja

Srečno razmerje

Iskanje srečnega razmerja je osebno obarvana knjiga, skozi katero boste Branka dodobra spoznali tudi v smislu njegovih skritih duševnih vzgibov. Je dokument sodobnega časa, saj vsebuje veliko sklicev na popularno in manj popularno (visoko) kulturo.

Knjiga Branka in Bernarde Gradišnik je žanrsko raznolika, eklektična, a originalna. Menim, da gre za posrečeno zmes avtobiografije, samopomočniške in strokovne knjige. Posebnost formata je tudi občasno Bernardino vstopanje v Brankovo pripovedovanje, kar knjigo dodatno razgiba.

Bernarda Branka predvsem dopolnjuje ali opominja na izpuščene vidike. Deluje kot žena, ki spremlja živahni moški pogovor in vsake toliko navrže kaj ostroumnega ali takega, kar dobrohotno razbije moška prepričanja in iluzije. Ali pa kot žena, ki bere za Brankom in ga korigira, kjer je to zares potrebno. Še najbolj ustrezna pa je verjetno primerjava s pojavom iz psihoanalize, v skladu s katerim Bernarda dopolnjuje Brankov opazujoči jaz in hkrati predstavlja realitetno preverbo, s tem pa prispeva k širitvi njegove zavesti.

Iskanje srečnega razmerja! Kako to razumeti? Med branjem knjige boste zaslutili v naslovu skrito zagonetnost in večpomenskost obravnavane tematike. Naj vam zaželim srečo pri iskanju, in da bi bili srečno najdeni!

9789617050530 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/i/s/iskanje-srecnega-razmerja.jpeg 9789617050530
24 EUR 2021-12-04 Zaloga: Na zalogi

Iskanje srečnega razmerja

Iskanje srečnega razmerja Bernarda Gradišnik Branko Gradišnik

Vadnica in vodnik v ljubezni za oba spola

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Iskanje srečnega razmerja je strokovna knjiga, ki ponuja bralcem relevantne raziskovalne in teoretične izsledke. Je knjiga, ob kateri se boste nasmejali. Je knjiga, ki bo normalizirala marsikaj, kar ste dojemali le kot svoj osebni problem, in nasprotno je knjiga, ki bo osebe, ki si stvarem ne upajo pogledati v oči, odprla, jih streznila, jih vrgla s piedestala. Je priročnik, kažipot in svetilnik trpečim dušam.
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Iskanje srečnega razmerja

ISBN 9789617050530
Leto izdaje 2020
Število strani 502
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba UMco
Avtor Bernarda Gradišnik
Branko Gradišnik

O avtorju Iskanje srečnega razmerja

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Iskanje srečnega razmerja

Oglejte si tudi