Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Iskreno o družinskih odno

Na zalogi
SKU
9789617090659
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

V knjigi Iskreno o družinskih odnosih so zbrani članki Melite Kuhar iz različnih tiskanih in spletnih medijev, na katere je bil izjemen odziv bralcev, zato je primerno, da jih ponovno skupaj preberemo.

Dodaj na seznam želja

Odnosi

Zdrav partnerski odnos je jedro zdrave družine, otroci pa so po definiciji tisti, ki iz para naredijo družino. Izzivov, s katerimi se starši ob tem soočamo, je ogromno.

V tej knjigi boste našli obilo zgodb slovenskih družin, v katerih se prepletajo različne čustveno težke situacije, za katere Melita znotraj svetovalnega procesa vedno najde zdrave in konstruktivne rešitve. Družinski odnos je vedno zelo dinamičen, saj ga tvorijo popolnoma različni posamezniki, vsak s svojimi osebnimi značilnostmi, hotenji, potrebami in željami. Rdeči niti povezovanja družine pa sta ljubezen in sodelujoča komunikacija.

Temeljni gradniki vseh odnosov, tudi družinskih, so pogovor, razumevanje slišanega in medsebojno spoštovanje. Seveda je iskanje skupnega imenovalca vedno polno pregovarjanj, nesporazumov in čustev družinskih članov, toda s pomočjo ljubezni, pripadnosti ter občutka varnosti znotraj družinske celice je vse te različnosti možno urediti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090659
Leto izdaje 2020
Število strani 224
Dimenzije 14,00 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Melita Kuhar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Iskreno o družinskih odnosih
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Iskreno o družinskih odno

Cena 22,00 €