V vrečki ni artiklov.
Iskreno o družinskih odnosih

Odnosi

Zdrav partnerski odnos je jedro zdrave družine, otroci pa so po definiciji tisti, ki iz para naredijo družino. Izzivov, s katerimi se starši ob tem soočamo, je ogromno.

V tej knjigi boste našli obilo zgodb slovenskih družin, v katerih se prepletajo različne čustveno težke situacije, za katere Melita znotraj svetovalnega procesa vedno najde zdrave in konstruktivne rešitve. Družinski odnos je vedno zelo dinamičen, saj ga tvorijo popolnoma različni posamezniki, vsak s svojimi osebnimi značilnostmi, hotenji, potrebami in željami. Rdeči niti povezovanja družine pa sta ljubezen in sodelujoča komunikacija.

Temeljni gradniki vseh odnosov, tudi družinskih, so pogovor, razumevanje slišanega in medsebojno spoštovanje. Seveda je iskanje skupnega imenovalca vedno polno pregovarjanj, nesporazumov in čustev družinskih članov, toda s pomočjo ljubezni, pripadnosti ter občutka varnosti znotraj družinske celice je vse te različnosti možno urediti.

9789617090659 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/i/s/iskreno-o-druzinskih-odnosih.jpg 9789617090659
22 EUR 2021-01-26 Zaloga: Na zalogi
novo

Iskreno o družinskih odnosih

Iskreno o družinskih odnosih Melita Kuhar

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 110 zlatnikov = 1,10 €.
V knjigi Iskreno o družinskih odnosih so zbrani članki Melite Kuhar iz različnih tiskanih in spletnih medijev, na katere je bil izjemen odziv bralcev, zato je primerno, da jih ponovno skupaj preberemo.
Cena: 22,00 €
novo

Podrobnosti artikla Iskreno o družinskih odnosih

ISBN 9789617090659
Leto izdaje 2020
Število strani 224
Dimenzije 14,00 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Melita Kuhar

O avtorju Iskreno o družinskih odnosih

Melita Kuhar

Melita Kuhar

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Melita Kuhar raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij. 

Več o Melita Kuhar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Iskreno o družinskih odnosih

Oglejte si tudi