KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Iskreno o intimnosti

Spolnost

"V knjigi so zajeti članki, ki sem jih pisala zadnjih deset let in ki so bili objavljeni na različnih spletnih mestih in v najbolj branih revijah. Takole zbrani tvorijo pregled izzivov, do katerih pride ob spoznavanju sveta spolnosti in iskrene intimne navezanosti na partnerja.  

Že sama beseda intimnost pove, da se v tretji knjigi iz zbirke Na kavču v Svetovalnici dotikam tem, ki so za marsikoga še vedno predmet skrivanja, zanikanja ali racionaliziranja pomena ljubljenja, seksa in orgazmov v smislu, da »to pa ja ni tako pomembno«. Toda verjemite mi, da je intimnost v partnerskem odnosu in tudi v odnosu do sebe izjemno vitalnega pomena. Je lepilo, strast in pozaba na vsakodnevne težave tistih nekaj hipov sladostrastne eksplozije. Zakaj bi to zanikali?

Odvrzite tabuje in predsodke, ki so za staro šaro.Pogumno se potopite v svet mojih razmišljanj, ugotovitev in spoznanj ob dolgoletnem delu s pari, ki se jim praviloma zatika tudi na področju spolnosti, saj sta partnerja pozabila negovati odnos tudi s pomočjo iskrenega spolnega predajanja, kar je ena izmed oblik komunikacije." 

V knjigi boste med drugim odkrili:

* Zakaj je spolnost tako pomembna?

* Zakaj je imeti rad premalo?

* Zakaj je zdrav seks izjemno pomemben za zdravje in odnos?

* Kako popestrimo svoje spolno življenje?

* Ali naj uporabljamo erotične igračke in zakaj?

* Zakaj so pomembni orgazmi?

* Ali je samozadovoljevanje priporočljivo?

* Kaj storiti, ko ženska zavrača moškega v postelji (in obratno)?

* Zakaj imajo ženske težave z doseganjem orgazma in kako to rešiti?

* Kaj storiti, če je moški prehiter?

* Več o spolnosti v zrelih letih

* Kako pomembno je v spolnosti zaupanje in kako ga negovati?

* Zakaj je seks pomemben kot oblika komunikacije?

9789617090086 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/i/s/iskreno-o-intimnosti.jpg 9789617090086
22 EUR 2021-06-25 Zaloga: Na zalogi

Iskreno o intimnosti

Iskreno o intimnosti Melita Kuhar

Na kavču v Svetovalnici

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 110 zlatnikov = 1,10 €.
Intimnost, ljubljenje in težave v spolnosti so za marsikoga še vedno tabu teme. O izzivih spoznavanja lastnega telesa, o odzivanju na draženje in ljubkovanje, o seksu in o spolnih motnjah ne govorimo radi naglas. Ta knjiga zajema točno to, saj želim kot strokovnjakinja za odnose odstreti tančice tudi s področja intimnosti.
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla Iskreno o intimnosti

ISBN 9789617090086
Leto izdaje 2020
Število strani 176
Dimenzije 14,00 x 22,00
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Melita Kuhar

O avtorju Iskreno o intimnosti

Melita Kuhar

Melita Kuhar

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Melita Kuhar raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij. 

Več o Melita Kuhar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Iskreno o intimnosti

Oglejte si tudi