V vrečki ni artiklov.

Ivan Soče

Ivan Soče je borec za zdrav način življenja; je tudi publicist, založnik pri založbi Sitis in znan bloger. Njegovi prispevki so že večkrat povzročili kresanja mnenj, a Ivan Soče ostaja zvest svojim raziskavam o zdravi prehrani, vzgoji in holističnemu pristopu k življenju.

Ivan Soče

Ivan Soče je publicist, založnik, bloger in borec za bolj zdrav način življenja. O sebi se rad pošali, da je dovolj star za nekaj znanja in modrosti, ter dovolj mlad, da se še z veseljem uči in informacije posreduje drugim.

Piše že od nekdaj: pisal je novinarske prispevke za radio in časopis, bil je tudi urednik študentskega časopisa Katedra. Kot študent je Ivan Soče napisal knjižico Za samoupravno univerzo, pozneje pa knjigo Življenje je lahko še lepše. Od nekdaj je in bo objavljal prispevke v raznih časopisih in revijah. Pisanje je namreč zanj način, da si izostri pogled na neko temo, da si problem pogleda globlje in celoviteje. Pisanje je tudi prisila, da resno in odgovorno premisli o določeni temi.

Zadnja leta Ivan Soče skoraj redno piše kolumne, ki jih objavlja v medijih, na svojem blogu ter v e-novičkah založbe Sitis. Pisanje bloga je za Ivana Sočeta odličen način, ki mu omogoča vaše sodelovanje ter izražanje vaših mnenj, katerih bo vedno vesel.

Svojih tem se IvanSoče loteva odgovorno in resno, vedno je pripravljen tudi na debato s svojimi bralci. 

Knjige Ivana Sočeta: Moč vitamina D, Boj za resnico o kravjem mleku, Hipokrat je bil kuhar ...

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani