Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Iz dna v osvoboditev

Na zalogi
SKU
9789610714262
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €

Avtorica: Anet Vendramin

Sama knjiga je prikaz poti, ki je boj med temo in svetlobo.

Je boj med tem ali nadaljevati samouničevanje svojega telesa, uma in bistva  ali pa preprosto sprejeti odgovornost do lastnega življenja in prekiniti z vsem, kar je bilo veliko let zgolj tolažba za vse prestane bolečine.

Je knjiga, ki daje lahko močno motivacijo ter zagon, da se lahko popolnoma vse spremeni ne glede na življenje, ki si ga živel ali preživel v preteklosti, saj je pomembno zgolj to, da v najtežjih trenutkih najdeš moč in voljo, da se zavihtiš nad vse ter začneš res svoje življenje ponovno sestavljati v pravo obliko tega, kar si v svoji pravi resnici.

Sama knjiga ni običajna duhovna knjiga ali pa knjiga, ki bi opisovala na podoben način osebno rast kot jih opisuje večina knjig v tej kategoriji. Ni knjiga, ki vsebuje samo lepe in krasne stvari, ampak je knjiga, ki prikazuje, da je pot sprememb v določenih delih tudi naporna, težka in zelo dolga, a na koncu vsega največ vredna saj dobiš največje darilo nazaj in to je samega sebe in svojo lastno bogato vsebino s katero lahko živiš mirno življenje.

Je knjiga, ki uči in prikazuje, kako pomembno se je soočati s svojimi težavami in se z njimi odgovorno spoprijeti, če si res želimo nekaj doseči in popolnoma drugače zaživeti.

Avtoričin opis: 

Knjiga je napisana skozi občutke, skozi razmišljanje mene, ki sem to pot prehodila ter močno zlezla ven iz najhujšega dna. Je knjiga, ki realno opisuje vsa moja takratna čustva, moja doživljanja ter vse moje velike boje, ki sem jih imela v sebi v najbolj odločilnih trenutkih, ki so mi dali današnjo osvoboditev in priložnost, da zaživim drugačno-novo življenje.

Knjiga je opis mojega prejšnjega načina življenja, ki se res na prvi pogled zdi bizaren, a sem ravno temu delu najbolj hvaležna, saj me je naučil najboljšega življenja, ki ga sedaj polno živim v vsakem polnem lastnem trenutku.

Sama knjiga je napisana v obliki dnevnikov skozi katere bralca peljem na pot, da lahko živi in diha z menoj tisto, kar sem jaz takrat mislila, čutila ali doživela.

Knjiga vsebuje realni prikaz poti, ki je skozi procese potrebna, da se počasi, a stabilno razvija v svojem tempu in tudi v primernem času, ki ga vsak posameznik še kako zelo rabi. Ni neka čarobna pravljica, ampak je realnost, ki sem jo res z namenom preživela, da lahko in zmorem skozi pot pisanja pokazati ljudem, da vedno obstaja lučka, ki sveti in nudi res največjo svetlobo, ki jo lahko živimo vsak dan ter ne samo takrat, ko to rabimo.

Je prva knjiga od štirih, ki nastajajo že pod mojimi prsti in vsak del, ki si sledi je nadgradnja prejšnje knjige skozi obliko moje osebne ter duhovne rasti in vsaka posamezna knjiga razkriva več in več.

Iz vsebine: 
"He he ... smešno mi je, ko vidim moške skoraj dobesedno klečeplaziti pred menoj ... naravnost obožujem, da mi izreče besedo "prosim" ... Noro me vzbuja, ko se lahko z moškim igram ter ga zavajam le skozi celoten uvod v tiste svoje posteljne vragolije, ki sledijo temu ... Všeč mi je, ko lahko igram tisto v vsem najbolj romantično žensko, ki na koncu popolnoma podivja ... 

Danes narisana enaindvajseta črtica ... Še en dan se je začel v treznem stanju .... še en dan, ko sem v vsem res po eni strani na robu še tiste najhujše krize potrebe po drogi...a po drugi strani imam naasmeh na svojem veliko manj bledem obrazu ... Dovolj sem močna v sebi, da se zdaj samo psihični krizi upiram na različne načine ... v katerih se sedaj najdem ... s svojem trenutnem stanju ... "

 

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 9789610714262
Število strani 127
Leto izdaje 2023
Dimenzije 15x21cm
Is Featured Ne
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Iz dna v osvoboditev
Vaša ocena
Back to Top

Iz dna v osvoboditev

Cena 23,00 €