Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Iza in samorog

Na zalogi
SKU
978-9925-7731-7-6
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Kako se je v Sloveniji ustanovljenem tehnološkem startupu uspelo prodati kitajskim investitorjem za 1 milijardo dolarjev. Živ dokaz, da je mogoče zgraditi milijardnega samoroga v vsaj 7 letih.

Dodaj na seznam želja

Roman IZA IN SAMOROG nas popelje na šprint znotraj tehnološkega startupa, ustanovljenega v Sloveniji in prodanega kitajskim investitorjem za 1 milijardo dolarjev. To ni vsakdanja poslovna pravljica. Samu in Izi Login je uspelo v zgolj 7 letih. Enostavno sta sledila svojemu poslanstvu.

Med platnicami boste našli:

MISELNOST ONKRAJ PROFITA: Ustanovitelji na začetku sploh niso vedeli, kaj bo njihov izdelek. Kljub temu je njihovo poslanstvo, ki so ga postavili pred dobiček, vodilo do petih milijard prenosov njihovih mobilnih aplikacij.

DOTIK DUHOVNOSTI: Ta zgodba o uspehu je bila manifestirana vnaprej. Ustanovitelji so si zadali drzno visoke cilje in jih presegli za desetkrat. Vzelo jim je točno toliko časa, kot so načrtovali—7 let, skoraj do dneva natančno.

MODEL BATERIJSKE SVETILKE: Nepogrešljivi gradniki milijardnega podjetja, razloženi na preprost način v obliki sestavnih delov baterijske svetilke. Inovativen način razmišljanja o strukturi katerekoli organizacije, ki stremi k pretočnosti energije in močni korporativni kulturi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-9925-7731-7-6
Leto izdaje 2021
Število strani 300
Dimenzije 17,5 x 30,0
Vezava Trda
Izdal Login5 Aphrodite Limited
Avtor Dani Polajnar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Iza in samorog
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Iza in samorog

Cena 25,00 €