Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Izdelava nakita s Tino Mežek

Na zalogi
SKU
978-961-261-329-7
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €
Dodaj na seznam želja

Prikazani so postopki izdelave nakita iz polimerne gline ali bolj poznane mase FIMO. Nazorno so opisani postopki mešanja mase, različne tehnike izdelave, izdelovanje zaključkov iz žice ter še mnogo drugih podrobnosti.

 

Če ste začetnik ali že pravi mojster umetnik, vedno se najde nekaj novega, neznanega in osupljivega.


 

 

Zakaj sploh izdelujemo nakit? Da se kreativno izrazimo? Sprostimo veselje, ko s svojimi rokami iz majhnih perlic, žic, mase ... izdelamo prekrasen kos unikatnega nakita? Ali pa preprosto hočemo le popestriti svojo garderobo?

Večina od vas se bo strinjala z vsemi vprašanji zgoraj. Mislim, da vsi radi ustvarjamo z novimi tehnikami, materiali ... skratka radi nosimo svoj nakit, ki smo si ga sami izdelali za različne priložnosti. Ob tem uživamo dvakratno, prvič ko ga izdelujemo, drugič pa ko ga z veseljem in ponosom nosimo.

 

 

Tina Mežek je po poklicu zlatarski mojster. Z oblikovanjem nakita se ukvarja že 20 let. Poleg družine je to njena največja strast in veselje. Njena dela so bila predstavljena v številnih slovenskih modnih revijah. Postopke izdelave je objavila v ameriški reviji Step by Step Wire Jewelery ter slovenski reviji Unikat.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-261-329-7
Leto izdaje 2014
Število strani 97
Dimenzije 22,0 x 28,0
Vezava Trda
Izdal Didakta
Avtor Tina Mežek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Izdelava nakita s Tino Mežek
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Izdelava nakita s Tino Mežek

Cena 24,99 €