V vrečki ni artiklov.

Izpolnjene želje - Obvladajmo umetnost uresničevanja

Izpolnjene želje - Obvladajmo umetnost uresničevanja Wayne W. Dyer

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Knjiga Izpolnjene želje prinaša obvladovanje umetnosti uresničevanja. Avtor knjige dr. Wayne W. Dyer nas popelje na pot, kjer bom odkrili lastne moči za izpolnjevanje želja. Do teh moči bomo prišli s prepoznavanjem narave našega najvišjega Jaza, naše podzavesti in pa z zavestnim nadzorom domišljije.
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-93030-1-6
Leto izdaje 2012
Število strani 199
Dimenzije 15,0 x 22,5
Avtor Wayne W. Dyer
Vezava Ne
Izdal Gral Ve d.o.o.
Kategorija Manifestacija želj in sanj

O avtorju

 

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

V slovenskem prevodu so doslej izšle njegove mednarodne uspešnice Verjemite in videli bosteVse, kar želite svojemu otrokuŽivljenje kot igraV 21 dneh do notranjega miru in uspeha in Ohranimo ravnovesje.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).