Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Izvor

Na zalogi
SKU
9789612514617
Dodaj v primerjavo
Cena 27,99 €

Dr. Tara Swart, avtorica knjige Izvor se opira na najnovejše izsledke v nevroznanosti, ki nam pomagajo sprostiti moč neverjetnega in kompleksnega organa – naših celotnih možganov.

Dodaj na seznam želja

Spremembe

Z vizualiziranjem svojih namer, razumevanjem, kako pritegniti tisto, kar si resnično želimo, in zavedanjem, kaj se dogaja na naših nevronskih poteh, si lahko ustvarimo življenje po svoji meri. Na stvari, ki si jih v življenju najbolj želimo – zdravje, zadovoljstvo, materialno blaginjo, ljubezen – namreč ne vplivajo kake skrivnostne sile, temveč naša zmožnost mišljenja, čutenja in delovanja; z drugimi besedami, naši možgani.

Če bi lahko imeli karkoli, kar si želite, kaj bi to bilo? Nova, prelomna spoznanja v nevroznanosti dokazujejo, da z lastno aktivnostjo lahko spremenimo delovanje svojih možganov.

Svetovno znana nevroznanstvenica dr. Tara Swart nam pokaže, kako lahko vsi vprežemo ta svoj potencial, da spremenimo delovanje svojega uma, pritegnemo stvari, ki si jih najbolj želimo, in začnemo opažati ter izkorišcati priložnosti, ki se nam ponujajo vsak dan – in kako si z vsem tem korenito izboljšamo življenje.

Ključ do teh sprememb pa ne tiči v kakih skrivnostnih silah, temveč v neizmerni moči našega Izvora.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612514617
Leto izdaje 2019
Število strani 298
Dimenzije 13,5 x 20,7
Vezava Trda
Izdal Tehniška založba Slovenije
Avtor Tara Swart
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Izvor
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Izvor

Cena 27,99 €