Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Izzivalno drugo mnenje: McDougallova medicina

Na zalogi
SKU
978-961-9092-25-5
Dodaj v primerjavo
Cena 24,80 €
Pri izbiri načinov zdravljenja bi morali vedeti: kaj so osnovni vzroki bolezni, koliko je k nastanku in razvoju prispeval način življenja; ali zdravilo vpliva zgolj na simptom, pojavnost in posledico bolezni ali je usmerjeno v odpravljanje vzrokov; ali so znani vsi stadiji poteka bolezni in vse stopnje zdravljenja; kdaj bo in ali bo težava dokončno odpravljena in s kakšnimi posledicami; ali zdravljenje pomeni dosmrtno odvisnost od zdravil; katere škodljive posledice lahko povzroči izbrani način zdravljenja in s kakšno verjetnostjo ter s kakšnimi zdravili jih bo treba odpraviti? Ali je predvidljiv medsebojni vpliv vseh zdravil; koliko bo izbrana terapija izboljšala kakovost življenja in ali ga bo podaljšala; koliko bo izbrana terapija okrepila ali uničila samoobrambne in samoozdravitvene mehanizme; ali obstaja druga izbira: kako doseči hitro, trajno in dokončno ozdravitev brez škodljivih posledic in okrepiti samoobrambne in samoozdravitvene sposobnosti ob dvigu kakovosti življenja, vključno z denarnimi in s časovnimi prihranki. Ne znam si predstavljati večje koristi za zdravje posameznika, kot so izčrpni, natančni, konkretni, kakovostni, verodostojni in znanstveno preverjeni odgovori na vsa zgornja vprašanja. Knjiga IZZIVALNO DRUGO MNENJE je napisana v obliki vprašanj in odgovorov z uvodnimi zgodbami ljudi, ki so po seznanitvi z grozečo diagnozo in prognozo poiskali drugo mnenje. Avtor se je o vsaki od naštetih bolezni posvetoval s številnimi uglednimi zdravniki, tako da so nasveti strokovno velikokrat preverjeni in zanesljivi.
Dodaj na seznam želja

Pri izbiri načinov zdravljenja bi morali vedeti:

  • kaj so osnovni vzroki bolezni, koliko je k nastanku in razvoju prispeval način življenja;
  • ali zdravilo vpliva zgolj na simptom, pojavnost in posledico bolezni ali je usmerjeno v odpravljanje vzrokov;
  • ali so znani vsi stadiji poteka bolezni in vse stopnje zdravljenja;
  • kdaj bo in ali bo težava dokončno odpravljena in s kakšnimi posledicami;
  • ali zdravljenje pomeni dosmrtno odvisnost od zdravil;
  • katere škodljive posledice lahko povzroči izbrani način zdravljenja in s kakšno verjetnostjo ter s kakšnimi zdravili jih bo treba odpraviti? Ali je predvidljiv medsebojni vpliv vseh zdravil;
  • koliko bo izbrana terapija izboljšala kakovost življenja in ali ga bo podaljšala;
  • koliko bo izbrana terapija okrepila ali uničila samoobrambne in samoozdravitvene mehanizme;
  • ali obstaja druga izbira: kako doseči hitro, trajno in dokončno ozdravitev brez škodljivih posledic in okrepiti samoobrambne in samoozdravitvene sposobnosti ob dvigu kakovosti življenja, vključno z denarnimi in s časovnimi prihranki.

Ne znam si predstavljati večje koristi za zdravje posameznika, kot so izčrpni, natančni, konkretni, kakovostni, verodostojni in znanstveno preverjeni odgovori na vsa zgornja vprašanja.

Knjiga IZZIVALNO DRUGO MNENJE je napisana v obliki vprašanj in odgovorov z uvodnimi zgodbami ljudi, ki so po seznanitvi z grozečo diagnozo in prognozo poiskali drugo mnenje. 

Avtor se je o vsaki od naštetih bolezni posvetoval s številnimi uglednimi zdravniki, tako da so nasveti strokovno velikokrat preverjeni in zanesljivi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9092-25-5
Leto izdaje 2012
Izdal Sitis
Avtor John A. McDougall
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Izzivalno drugo mnenje: McDougallova medicina
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Izzivalno drugo mnenje: McDougallova medicina

Cena 24,80 €