V vrečki ni artiklov.

Jana Špeh

Jana Špeh je avtorica, Life Coach in motivacijska svetovalka v procesu usmerjanja in sprejemanja sprememb na poti osebne rasti. Spodbuja in pomaga posameznikom pogledati nase, tako da v sebi lažje poiščejo odgovore ter da skozi samozavedanje skupaj ustvarimo boljše pogoje za učinkovit osebni razvoj.

Jana Špeh

Jana Špeh pri svojem delu izhaja iz svojih življenjskih izkušenj. Jana Špeh se ukvarja tudi s terapijo Access Counsciousness in skozi proces mentorstva usmerja pozornost na možnost spoznavanja sebe tudi skozi pogled “Teorije izbire”, ki odpira nove možnosti zaznave ter vzpostavljanja učinkovitega nadzora nad svojim življenjem in to je hkrati odlična priložnost za izboljšanje odnosov. Je pa Jana Špeh Sem tudi avtorica treh knjig: Odločitev za spremembo, Koraki vzpona in Moč misli

Skozi delo Jana Špeh spoznava, da je mogoče doseči vse, kar si posameznik res želi - "Kdor hoče, ta zmore.".

S pomočjo odprte komunikacije, želi Jana Špeh vsakemu približati učinkovit prevzem nadzora nad lastnim življenjem ter izboljšanje kakovosti vsakdana. Tako se lahko ponotranji prepričanje, da je vsak v sebi tisti pravi aktivni prispevek pri lastni spremembi.

Zelo pomembna je vzpostavitev zaupnega odnosa za sodelovanje skozi celotni proces mentorstva. Jana Špeh pravi, ste ključni dejavnik za doseganje rezultatov ravno vi sami!

Ste pripravljeni na odkrivanje novih možnosti iz dnevnih priložnosti?

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani