V vrečki ni artiklov.
Jantarna ogrlica za otroke - AMB3

Jantar

Jantar je fosilizirana smola. Smola iz dreves se na zraku strdi in sčasoma fosilizira, nemalokrat pa se v smolo prilepi tudi mrčes ali druga živalca. Starost jantarja je lahko do 260 milijonov let. Taki koščki jantarja so danes izredno dragoceni in cenjeni.

Tradicionalna uporaba: kot zdravilni kamen in amulet jantar uporabljajo že vsaj 7000 let. Jantar simbolizira sonce in duhovno povezanost. Psevdo - Dionizij Areopagit je menil, da vsebuje jantar kvalitete zlata in srebra. V preteklosti so jantar veliko uporabljali za lajšanje glavobolov, bolezni grla, ušes in oči. Vonj zažganega jantarja naj bi prinašal moč jasnovidnosti.

Jantar je v rabi vse od prazgodovine. Uporabljali so ga za izdelavo nakita in ornamentov. Prav tako se jantar pogosto uporablja v homeopatiji, saj so pozitivni učinki jantarja že dolgo poznani. Jantar se uporablja tudi v parfumski industriji.

Jantarna ogrlica

Verjetno se strinjamo, da ko se slabo počuti otrok, se še slabše počutijo njegovi starši. Neutolažljiv in kričeč jok, zavračanje dude in hrane, povečano slinjenje, razdražljivost… Posledično pa neprespane noči nakazujejo izraščanje zob.

Otroku lahko pomagate takoj in to brez mazil in gumijastih grizal za zobke. Pomaga mu lahko jantarna ogrlica. Jantarna ogrlica namreč blagodejno vpliva na bolečine v dlesnih in tako malčkom, ki nosijo jantarne ogrlice, zobje izrastejo brez bolečin. Največ bolečin povzroča izraščanje sekalcev. Ti lahko tudi že začnejo rasti, pa ne izrastejo, pa potem nekaj časa “počivajo”, pa spet izraščajo in spet boli…

Jantarna ogrlica je tako primerna za uporabo tudi, če vaš malček že ima kakšen zob. Tudi če so prvi zobki izrasli brez večjih bolečin, to še ne pomeni, da bo enako tudi pri sekalcih. Ti so namreč večji in zato lahko izraščnje boli, tudi če so prvi zobki izrasli brez bolečin.

Jantarna ogrlica deluje pomirjujoče, a hkrati blaži depresivna stanja, spodbuja zaupanje in optimizem. Na splošno krepi telo, živčni in imunski sistem. Matere različnih narodov jantar nosijo že med nosečnostjo in nato tudi med dojenjem.

46459485 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/j/a/jantarna_ogrlica_za_otroke_amb3.jpg
20.7 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi
-20%

Jantarna ogrlica za otroke - AMB3

Jantarna ogrlica za otroke - AMB3

Neutolažljiv in kričeč jok, zavračanje dude in hrane, povečano slinjenje, razdražljivost… Posledično pa neprespane noči nakazujejo izraščanje zob. Otroku lahko pomaga jantarna ogrlica. Jantarna ogrlica namreč blagodejno vpliva na bolečine v dlesnih in tako malčkom, ki nosijo jantarne ogrlice, zobje izrastejo brez bolečin.

Vroča cena: 20,70 €

Prihranek: 5,20 € (20%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla Jantarna ogrlica za otroke - AMB3

Izdal Ahat

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).