V vrečki ni artiklov.
Japajade

JAPAJADE je hvalnica življenju v vseh njegovih razsežnostih ... naj vas ugrizne njen humor in udari njeno veselje do življenja,"" je zapisala Manca Košir knjigi na pot. Knjiga Renate Ažman JAPAJADE je sestavljena iz treh delov: Kurja lojtra, Yalla! in Bo že. Avtorica je najprej napisala Bo že. Gre za ljubezensko zgodbo, ki z vso občutljivostjo in ostrino zareže v sredico duše. Iz uvoda k Bo že je nastala Kurja lojtra - 'esej', v katerem nas na duhovit način popelje skozi mejnike našega življenja: rojstvo - iskanje - spoznanje - smrt. Kot zadnje pa je nastal še dnevnik nekega veselega razpoloženja, avtorica ga je naslovila z Yalla!, dnevnik njenih občutij, razmišljanj in preprostih resnic, do katerih se je v svojem življenju prikopala: za dežjem vedno posije sonce, nihče ni popoln in vsi smo, delamo in bomo delali napake.

Avtorica nam na iskren in iskriv način razkriva plasti in plati svojega življenja, usodno zaznamovanega z duševno boleznijo. Že uvodoma nam zaupa, da je bila knjiga napisana kot terapija v procesu zdravljenja manično-depresivne psihoze. V knjigi ni vse resnično, kot tudi ni vse izmišljeno.

JAPAJADE je v mnogih pogledih drugačna knjiga od drugih. In njeno sporočilo? Vzemite si prostor in čas po svojem okusu, pa četudi to pomeni, da kakšen dan poženete v nič. Velikih tem ni, so samo bolj ali manj pomembni dogodki.
Renata Ažman je diplomirana novinarka, ki občasno objavlja svoje prispevke v Jani in drugih medijih...

4165 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielimport/55eed62d0fe535da636e692cc6554051.jpg 961-6470-65-5
20.447 EUR 2020-04-09 Zaloga: Na zalogi

Japajade

Japajade Renata Ažman

JAPAJADE je hvalnica življenju v vseh njegovih razsežnostih ... naj vas ugrizne njen humor in udari njeno veselje do življenja,"" je zapisala Manca Košir knjigi na pot. Knjiga Renate Ažman JAPAJADE je sestavljena iz treh delov: Kurja lojtra, Yalla! in Bo že. Avtorica je najprej napisala Bo že. Gre za ljubezensko zgodbo, ki z vso občutljivostjo in ostrino zareže v sredico duše. Iz uvoda k Bo že je nastala Kurja lojtra - 'esej', v katerem nas na duhovit način popelje skozi mejnike našega življenja: rojstvo - iskanje - spoznanje - smrt. Kot zadnje pa je nastal še dnevnik nekega ves...
Cena: 20,45 €

Podrobnosti artikla Japajade

ISBN 961-6470-65-5
Leto izdaje 2005
Število strani Trije broširani
Dimenzije 14,0 x 17,5
Vezava Ne
Izdal Tuma
Avtor Renata Ažman

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi