Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Jaz pa pojdem

Na zalogi
SKU
3830050520879
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Prvi slovenski izletnik, ki ga soustvarjaš. Ker sobotne izlete lahko preživimo na domačem.

Dodaj na seznam želja

Izletnik

Kaj izletnik ponuja?

  • Interaktivni izletnik: Jaz pa pojdem je edini slovenski izletnik, ki ga soustvarjaš z lastno kreativnostjo. Dodaj svoje fotografije, nariši skice, kakšno stran celo umažeš.

  • 54 idej za izlete: Izletnik je opremljen z idejami po celotni Sloveniji. Izbrani so večinoma enodnevni cenovno dostopni izleti, na katere največkrat ne bi pomislili.

  • Za več kot 35€ kuponov s popusti ... kar pomeni, da z nakupom izletnika celo privarčuješ. Popusti na doživetja kot so degustacija vin, večerja v temi, sprehod z alpakami in več.

  • Soustvarjaj: Kako si se imel/a na izletu? Zapiši. Si naredil/a kakšno fotografijo? Nalepi jo. Imaš rad/a čudne male trenutke? Umaži si roke in naredi prstni odtis.

  • Bucketlist, planner, izletnik, spomin: Kakorkoli temu rečeš, Jaz pa pojdem je vse to. Je kreativni prostor, ki ga lahko uporabljaš kot seznam planov in idej za izlete. Ustvari svojo knjigo spominov!

  • Pobarvaj Slovenijo, ko obiščeš vse izlete: Izletnik je razdeljen na slovenske pokrajine, da lahko lažje načrtuješ svoj naslednji potep po Sloveniji.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 3830050520879
Leto izdaje 2019
Število strani 82
Dimenzije 16,0 x 21,0
Vezava Špiralna
Izdal Samozaložba
Avtor Žiga Rejc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Jaz pa pojdem
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Jaz pa pojdem

Cena 19,90 €