Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Jaz pa pojdem - s psom

Na zalogi
SKU
3830050520886
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Jaz pa pojdem s psom je edini slovenski izletnik za izlete s psom, ki ga soustvarjaš z lastno kreativnostjo. Dodaj svoje fotografije, nariši skice, kakšno stran celo umažeš. Ker sobotne izlete lahko preživimo na domačem. Pes pa z nami.

Dodaj na seznam želja

Izleti

Kaj izletnik ponuja?

  • 36 idej za izlete - Izletnik je opremljen z idejami po celotni Sloveniji. Izbrani so večinoma enodnevni cenovno dostopni izleti, na katere največkrat ne bi pomislili.

  • Za več kot 60€ kuponov s popusti - Kar pomeni, da z nakupom izletnika celo privarčuješ. Čakajo te nepozabna doživetja s popusti na nastanitve prijazne psom.

  • Soustvarjaj - Kako si se imel/a na izletu s svojim štirinožnim prijateljem? Zapiši. Si naredil/a kakšno fotografijo? Nalepi jo. Imaš rad/a čudne male trenutke? Umaži si roke in naredi prstni odtis.

  • Bucketlist, planner, izletnik, spomin - Kakorkoli temu rečeš, Jaz pa pojdem s psom je vse to. Je kreativni prostor, ki ga lahko uporabljaš kot seznam planov in idej za izlete. Ustvari svojo knjigo spominov!

  • Pobarvaj Slovenijo, ko obiščeš vse izlete - Izletnik je razdeljen na slovenske pokrajine, da lahko lažje načrtuješ svoj naslednji potep po Sloveniji.

  • Doživi ceneje - V izletniku je za več kot 60€ popustov na nastanitve, ki bodo tebi in tvojemu kužku pričarale nepozabno raziskovanje Slovenije. Ker tebi in tvojemu psu želim le najboljše, te čaka tudi 10% popust za nakup v trgovini Mr. Pet. Še več popustov čaka nate ob nakupu izletnika.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 3830050520886
Leto izdaje 2020
Število strani 100
Dimenzije 16,0 x 21,0
Vezava Špiralna
Izdal Samozaložba
Avtor Žiga Rejc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Jaz pa pojdem - s psom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Jaz pa pojdem - s psom

Cena 19,90 €