Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Jaz sem Jack

Na zalogi
SKU
978-961-6067-71-3
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 13,93 €
Prihranek 5,97 € (-30%)
Redna cena 19,90 €
Enajstletni Jack je imeniten fant. Rad se šali, veliko pomaga mami, je spreten z orodjem, navdušuje ga naravoslovje. Toda Jack ima hud problem. Zdi se, da v šli tega nihče več ne vidi. Vse skupaj se začne z zafrkavanjem in zmerjanjem, kmalu pa Jack postane žrtev ustrahovanja. Ali učitelji res ne vidijo, kaj se dogaja? Mu sploh kdo lahko pomaga? Jaz sem Jack je knjiga, ki bi jo zaradi humorja in optimizma, s katerima obravnava marsikje žgoč problem, moral prebrati vsakdo, ki se je zapisal poučevanju. Še prej pa je namenjena učencem, saj ponuja upanje in podarja moč, da se uprejo ustrahovanju.
Dodaj na seznam želja

Enajstletni Jack je imeniten fant. Rad se šali, veliko pomaga mami, je spreten z orodjem, navdušuje ga naravoslovje. Toda Jack ima hud problem. Zdi se, da v šli tega nihče več ne vidi. Vse skupaj se začne z zafrkavanjem in zmerjanjem, kmalu pa Jack postane žrtev ustrahovanja. Ali učitelji res ne vidijo, kaj se dogaja? Mu sploh kdo lahko pomaga?
Jaz sem Jack je knjiga, ki bi jo zaradi humorja in optimizma, s katerima obravnava marsikje žgoč problem, moral prebrati vsakdo, ki se je zapisal poučevanju. Še prej pa je namenjena učencem, saj ponuja upanje in podarja moč, da se uprejo ustrahovanju.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6067-71-3
Leto izdaje 2011
Število strani 83
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Trda
Izdal Vodnikova Založba
Avtor Susanne Gervay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Jaz sem Jack
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Jaz sem Jack

Vroča cena 13,93 €
Prihranek 5,97 € (-30%)
Redna cena 19,90 €