Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Jecljam! Si mi kos? Sem si kos?

Na zalogi
SKU
978-961-9066-83-6
Dodaj v primerjavo
Cena 12,00 €
Knjiga je eno redkih del o jecljanju, ki hrkati prinaša pričevanja oseb, ki jecljajo, ter konkretne odgovore na različna vprašanja o tej govorno-jezikovni motnji. Namenjena je osebam, ki jecljajo, poleg njih pa še posebej njihovim logopedom, psihologom, vzgojiteljem, učiteljem, staršem, svojcem in prijateljem. Ta knjiga je edinstvena z več vidikov: je prva knjiga na to tematiko v slovenščini po letu 1935, ko je izšla monografija o jecljanju Vilka Mazija; prikazuje svet otrok in odraslih, ki jecljajo; gre za strokovno in istočasno enostavno berljivo knjigo. Avtorica logopedinja z velikim znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobila pri svojem dolgoletnem praktičnem delu z osebami, ki jecljajo. Avtorica želi prispevati svoj delež k splošni ozaveščenosti o jecljanju, hkrati pa skuša podati tudi svoj odgovor na večno vprašanje, kaj povzroča jecljanje in kako ga odpraviti. (Sabina Seme, vodja Zdravstvene enote ZGNL)
Dodaj na seznam želja

Knjiga je eno redkih del o jecljanju, ki hrkati prinaša pričevanja oseb, ki jecljajo, ter konkretne odgovore na različna vprašanja o tej govorno-jezikovni motnji. Namenjena je osebam, ki jecljajo, poleg njih pa še posebej njihovim logopedom, psihologom, vzgojiteljem, učiteljem, staršem, svojcem in prijateljem. Ta knjiga je edinstvena z več vidikov: je prva knjiga na to tematiko v slovenščini po letu 1935, ko je izšla monografija o jecljanju Vilka Mazija; prikazuje svet otrok in odraslih, ki jecljajo; gre za strokovno in istočasno enostavno berljivo knjigo.

Avtorica logopedinja z velikim znanjem in izkušnjami, ki jih je pridobila pri svojem  dolgoletnem praktičnem delu z osebami, ki jecljajo. Avtorica želi prispevati svoj delež k splošni ozaveščenosti o jecljanju, hkrati pa skuša podati  tudi svoj odgovor na večno vprašanje, kaj povzroča jecljanje in kako ga odpraviti. (Sabina Seme, vodja Zdravstvene enote ZGNL)

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9066-83-6
Leto izdaje 2012
Število strani 142
Dimenzije 14,0 x 20,5
Izdal Društvo Vilko Mazi
Avtor Vlasta Podbrežnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Jecljam! Si mi kos? Sem si kos?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Jecljam! Si mi kos? Sem si kos?

Cena 12,00 €