V vrečki ni artiklov.

Jedilnik Druge gasilske brigade

Jedilnik Druge gasilske brigade Rip Esselstyn

Nekdanji vrhunski športnik in teksaški gasilec o rastlinski prehrani, ki vam lahko dramatično izboljša zdravje ali celo reši življenje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 138 zlatnikov = 1,38 €.
Nekdanji vrhunski športnik in teksaški gasilec o polnovredni rastlinski prehrani, ki vam lahko spektakularno izboljša zdravje ali celo reši življenje. Knjiga, ki je prodajna uspešnica časnika New York Times, spreminja zastareli način prehranjevanja.
 
Cena: 27,65 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-93393-3-6
Leto izdaje 2013
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Avtor Rip Esselstyn
Vezava Mehka
Izdal Založba Planet
Kategorija Zdrava prehrana

O avtorju

 

Rip Esselstyn se je rodil v ameriški zvezni državi New York. Leta 1982 se je preselil v Austin v Teksasu, da bi tam obiskoval teksaško univerzo. Kot član univerzitetne plavalne ekipe se je uvrstil v finale vseameriškega plavalnega prvenstva. Po desetih letih kariere poklicnega triatlonca, se je Rip leta 1997 zaposlil kot gasilec. Zdaj redno predava po vsej Ameriki o prednostih jedilnika Druge gasilske brigade.

Njegovo poslanstvo je izobraziti in motivirati ljudi, da se bodo prehranjevali z močjo rastlin in tako izboljšali svoje življenje ter se izognili običajnim ubijalskim boleznim. Več informacij o Ripu in jedilniku Druge gasilske brigade lahko najdete na spletni strani www.theengine2diet.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).