V vrečki ni artiklov.

Jerry Hicks

Jerry Hicks je bil cirkuški akrobat, žongler, bokser, pevec, telovadec, voditelj radijskih oddaj, komik, milijonar in podjetnik.

Jerry Hicks

Jerryjevo življenje se bere kot slavna biografija: cirkuški akrobat, žongler, bokser, pevec, telovadec, voditelj radijskih oddaj, komik, milijonski podjetnik. Jerry Hicks je dejal: "Vsake sanje, ki sem jih imel - vsake sanje že od malega - so se vse uresničile."

Jerry Hicks je bil kot otrok zelo bolan. Slišal je, kako zdravnik reče materi: "Mislim, da otrok ne bo uspel čez zimo". Vendar je preživel in užival skoraj popolno zdravje in vitalnost

Kot otrok je Jerry Hicks živel v takšni revščini, da je, nekoliko zoprno, rekel: "Moja mama je nekoč posegla po sosedovi ograji in pustila kravam, da se sprehajajo, da bi dobila mleko za mojega malega brata." Vendar je Jerry Hicks, ko je spoznal Esther, zgradil večmilijonski poslovni posel, v kateri je sodelovalo več kot 100.000 ljudi. Njegov uspeh je bil skoraj v celoti zasnovan iz naključnega branja Napoleonovega dela Z idejo do bogastva. Jerry Hicks je rekel: "Nikoli me denar ni veliko zanimal. Bolj me je zanimalo čudovito življenje. . . in biti svoboden."

Jerry Hicks je umrl novembra 2011 v starosti 85 let, zaradi raka.

Dela Jerryja Hicksa: Denar in zakon privlačnosti, Sara, Zakon privlačnosti: Osnove Abrahamovega nauka, Karte: Denar in zakon privlačnosti, Karte: Zdravje in zakon privlačnosti

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani