V vrečki ni artiklov.

Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza je mednarodni predavatelj, raziskovalec, korporativni svetovalec, avtor in vzgojitelj, ki je bil povabljen na predavanja v več kot 33 držav na šestih celinah. Kot predavatelj in vzgojitelj ga vodi prepričanje, da ima vsak od nas potencial za veličino in neomejene sposobnosti. V svojem enostavno razumljivem, spodbudnem in sočutnem slogu je Joe Dispenza vzgojil na tisoče ljudi, v katerih je podrobno opisal, kako si lahko znova napišejo možgane in obnovijo svoje telo za trajne spremembe. 

Joe Dispenza je tudi poleg ponudbe različnih spletnih tečajev in tečajev je osebno poučeval tridnevne progresivne delavnice, petdnevne napredne delavnice in sedemdnevne tedenske napredne retreat-ove v ZDA in tujini. Od leta 2018 so njegove delavnice postale enotedenska ponudba, vsebina progresivnih delavnic pa je postala na voljo na spletu.


Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza je tudi profesor na univerzi Quantum v Honolulu na Havajih; Inštitut Omega za holistične študije v Rhinebeck-u v New Yorku; in Kripalu Center za jogo in zdravje v Stockbridge-u v Massachusettsu. Je tudi povabljeni predsednik raziskovalnega odbora na Life University v Atlanti v državi Georgia. 

Kot raziskovalca je strast dr. Joe Dispenza mogoče najti na presečišču najnovejših dognanj s področij nevroznanosti, epigenetike in kvantne fizike, da raziskuje znanost, ki stoji za spontanimi remisijami. To znanje Joe Dispenza uporablja za pomoč ljudem, da se zdravijo od bolezni, kroničnih stanj in celo terminalnih bolezni, tako da lahko uživajo v bolj izpolnjenem in srečnem življenju, pa tudi pri razvoju svoje zavesti.

Na svojih naprednih delavnicah je Joe Dispenza tudi po vsem svetu  sodeloval z drugimi znanstveniki pri izvajanju obsežnih raziskav o učinkih meditacije, vključno z epigenetskim testiranjem, kartografijo možganov z elektroencefalogrami (EEG) in individualnimi testi energijskih polj s strojem za vizualizacijo plinskega plina (GDV). Raziskave dr. Joe Dispenze vključujejo tudi merjenje skladnosti srca z monitorji HeartMath in energije, prisotne v delavniškem okolju pred, med in po dogodkih s senzorjem GDV Sputnik. 

Kot korporativni svetovalec dr. Joe Dispenza predava na delavnicah in delavnicah za podjetja in korporacije, ki jih zanima nevro-znanstvena načela za povečanje ustvarjalnosti, inovativnosti, produktivnosti in še več. Njegov korporativni program vključuje tudi zasebni coaching za višje vodstvo. Dr. Joe Dispenza je osebno usposobil in certificiral skupino več kot 70 korporativnih trenerjev, ki svoj model preobrazbe poučujejo v podjetjih po vsem svetu. Pred kratkim je začel tudi certificirati neodvisne trenerje, da uporabljajo svoj model sprememb z lastnimi strankami. 

Kot avtor uspešnice NY Times je dr. Joe Dispenza napisal Postanite brezmejni, ki temelji na raziskavah, izvedenih na njegovih naprednih delavnicah od leta 2012, da bi raziskal, kako običajni ljudje delajo občasno preoblikovati sebe in svoje življenje; Placebo ste vi, ki raziskuje našo sposobnost zdravljenja brez zdravil ali kirurških posegov, temveč zgolj z mislijo… 

Dr. Joe Dispenza je prejel diplomo z Evergreen State College in njegov doktor kiropraktike z Life University, kjer je diplomiral z odliko. Njegov podiplomski trening je zajemal nevrologijo, nevroznanost, delovanje možganov in kemijo, celično biologijo, oblikovanje spomina ter staranje in dolgoživost.

„Dr. Joe Dispenza je zdravnik, znanstvenik in moderni mistik. . . . V preprostem, preprostem in razumljivem slogu je v en sam obseg vtisnil paradigme, ki spreminjajo odkritja kvantne znanosti in globoka učenja, ki so jih pripadniki preteklosti celo življenje posvetili obvladovanju. "

- iz predgovora Gregga Bradena, avtorja uspešnic Božanska Matrika 

Uradna stran Dr. Joe Dispenza: www.drjoedispenza.com.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani