Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Joga za najmlajše

Na zalogi
SKU
9789619399927
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Knjigo priporočajo vsem mamicam, ki bi se rade naučile pravilnega rokovanja z dojenčkom in bi si rade
svoje prve trenutke s svojim dojenčkom popestrile. Jogijski položaji so skrbno izbrani in so za
dojenčke izredno priporočljivi. 

Dodaj na seznam želja

Joga za dojenčke

Joga za dojenčke je vadba, ki je zasnovana za dobro počutje mamice in njenega otročka. Priporočljiva je za mamice z dojenčki, ki bi rade, poleg navzočnosti dojenčka, nekaj storile tudi zase in za dobro počutje malčka. Joga za dojenčke je sestavljena iz več posameznih delov, kjer vadita skupaj mamica in dojenček.

Joga za dojenčke pri samih dojenčkih povzroči, da dojenčki boljše in dlje spijo, so bolj umirjeni in nasmejani, kar vpliva na boljše počutje in razvoj dojenčka.

Joga za dojenčke vpliva na le-te na različnih nivojih. Ne le, da aktivno preživijo nepozaben čas s svojo mamo, se pri tem zabavajo in dobro premigajo, temveč joga vpliva blagodejno tudi na njihov imunski sistem in prekrvavitev ter sprostitev.

Ko jogo za najmlajše vadimo v skupini, dojenčki postanejo tudi bolj družabni, samozavestni in razigrani. Pri tem spoznavajo komunikacijske tehnike, se že pričenjajo socializirati in postanejo tudi vse bolj radovedni, kaj se dogaja v njihovi okolici. Družba drugih otrok pa vpliva tudi na hitrejši razvoj, saj se med seboj posnemajo in tako prevzemajo navade drugih malčkov.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619399927
Leto izdaje 2018
Število strani 97
Dimenzije 17,0 x 22,0
Vezava Trda
Izdal Klub Devayani
Avtor Ana Kersnik Žvab
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Joga za najmlajše
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Joga za najmlajše

Cena 24,99 €