Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Joga za vsako žensko: Kako združiti moč, prožnosti in ravnovesje v vsakdanjem življenju

Na zalogi
SKU
978-961-6451-08-6
Dodaj v primerjavo
Cena 33,17 €

Končno izčrpna knjiga o jogi za ženske! Joga je resnično primerna za vsako žensko. Njene terapevtske in zdravilne moči so široke in blagodejni učinki zajemajo tako povečanje moči in napetosti mišic ter notranjih organov kot lajšanje stresa, bolečin, priprave na porod in lajšanje težav menopavze. Joga za vsako žensko se osredotoča na posebne sklope vaj, ki so najbolj primerni za določeno življenjsko obdobje ali potrebo.

Dodaj na seznam želja
Joga za vsako žensko

Joga za vsaka žensko je prva knjiga te sorte pri nas!
Joga za vsako žensko se osredotoča na posebne sklope vaj, ki so najbolj primerni za določeno življenjsko obdobje ali potrebo. Ta zelo nazorni in izčrpni vodnik vam bo pomagal nahraniti telo, duha in dušo. Vabim vas, da odkrijete, kaj vse zmore joga:

  • pomaga zmanjšati znake staranja in obvladovati stres
  • lajša težave nosečnosti, menstruacije in menopavze
  • gradi moč, povečuje gibčnost in zdravje kosti
  • pomaga pri okrevanju po raku na prsih
  • olajšuje inkotinenco, pospešuje prebavo in izločanje
  • zmanjšuje utrujenost in depresivnost
  • povečuje notranjo lepoto, gradi samozavest in uravnava težo.  

Ta praktični priročnik, ki temelji na pradavnih modrostih filozofije joge, bo navdihnil ženske, da se bodo brez naprezanja priblizale celosti, vitalnosti in ravnovesju. Namenjen je prav vsem, saj ponuja možnosti za vadbo tako tistim, ki zmorejo manj, kot tistim, ki lahko brez težav izvajajo vaje. Dragocena je prav ta pozornost do vsake posameznice in njenih zmožnosti in potreb, brez tekmovalnosti in v sprejemanju samih sebe.

Joga

Joga je resnično primerna za vsako žensko. Njene terapevtske in zdravilne moči so široke in blagodejni učinki zajemajo tako povečanje moči in napetosti mišic ter notranjih organov kot lajšanje stresa, bolečin, priprave na porod in lajšanje težav menopavze. 
Dr. J. Stover Schmitt pravi: 
»Ženske se odločijo za jogo iz najrazličnejših razlogov: želijo ohraniti močno in prožno telo in mladosten videz ter se dobro počutiti, pripravljajo se za porod, spopadajo se s specifičnimi težavami, kot so na primer bolečine v križu, stres ali težave menopavze. Druge spet vodi občutek nepotešenosti, ki je vsakodnevne obveznosti ne morejo odpraviti. Privede jih želja po povezanosti z nekim globljim smislom, počutijo se ujete in otopele, brez notranjega ravnovesja. Vsaka najde to, kar je iskala, in še mnogo več.«

Avtorica Dr. JAIME STOVER SCHMITT je ustanoviteljica in direktorica Spande, vzgojno-terapevtske ustanove, ki temelji na jogi in na njeni lastni terapiji z dinamično jogo, ki jo razvija že 15 let. Dr . Schmittova je prav tako članica Himalayan Institute, učiteljica v Kripalu Centru in sodelavka pri reviji Yoga International Magazine. Živi v New Yorku.

 
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6451-08-6
Leto izdaje 2006
Število strani 319
Dimenzije 19,0 x 22,5
Vezava Mehka
Izdal Arkadija
Avtor Jaime Stover Schmitt
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Joga za vsako žensko: Kako združiti moč, prožnosti in ravnovesje v vsakdanjem življenju
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Joga za vsako žensko: Kako združiti moč, prožnosti in ravnovesje v vsakdanjem življenju

Cena 33,17 €