V vrečki ni artiklov.

Jon Gordon

Jon Gordon s svojimi knjigami in predavanji navdihuje milijone bralcev in poslušalcev po vsem svetu. Je avtor dvajsetih knjig, vključno s sedmimi prodajnimi uspešnicami, kot so Ostanite pozitivni in Moč pozitivnega tima. S svojim svetovalnim in izobraževalnim podjetjem je predan razvoju pozitivnih vodij, organizacij in timov. Njegove stranke so najuglednejša podjetja in institucije, kot so Dell, Snapchat, Publix, West Point Academy, Southwest Airlines, Miami Heat, The Los Angeles Dodgers, BB&T Bank in drugi.

Jon Gordon

Jon Gordon (rojen 20. januarja 1971) je ameriški avtor in govornik na temo vodenja, kulture, prodaje in timskega dela.

Jon Gordon je sodeloval s številnimi atletskimi organizacijami, akademskimi ustanovami in korporacijami, med drugim z Los Angeles Dodgers, Pittsburgh Pirates, San Diego Padres, Miami Heat, Oklahoma City Thunder, Bulldogs University of Georgia, Clemson University Tigers, University of Nebraska Atletski oddelek, Jacksonville Jaguars, Philadelphia Eagles, San Francisco 49ers, Atlanta Falcons, Campell juha, Wells Fargo, Northwestern Mutual, Publix, Southwest Airlines, Bayer, West Point Academy itd. Jon Gordon pogosto sodeluje z vzgojitelji in administratorji K-12 v šolskih združenjih in okrožjih po Severni Ameriki.

Program Jon Gordona za usposabljanja, imenovan »The Energy Bus Animated Training Program« ,je izšel leta 2015 in je interaktivni tečaj, ki temelji na uspešnici Jon Gordona The Energy Bus. Leta 2016 je Jon Gordon ustanovil Positive University, stalni spletni program, ki omogoča dostop do vsebin, osredotočenih na premagovanje vsakdanjih izzivov, in združuje skupnost enako mislečih.

Delo Jon Gordona je med drugim predstavljeno v The Washington Post, U.S. News and World Report, The Wall Street Journal in New York Post.

Jon Gordon ima diplomo iz človeške ekologije na univerzi Cornell in magisterij umetnosti pri poučevanju na univerzi Emory.


 

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani