V vrečki ni artiklov.

Jorge Bucay

Argentinski pisatelj in psihoterapevt dr. Jorge Bucay (1949) poskuša živeti tako, kakor svetuje v knjigah in na predavanjih. V Sloveniji smo doslej izdali trinajst njegovih knjig. Vse so velike uspešnice. Z obiskom in pogovori po Sloveniji je očaral tudi njegove bralce, ki so se lahko na lastne oči in ušesa prepričali, da je zelo poseben in prisrčen mož.

Jorge Bucay

Jorge Bucay se je rodil leta 1949 v Buenos Airesu, kjer je diplomiral iz medicine in se specializiral za področje psihičnih bolezni. Kot psihiater in psihoterapevt je Jorge Bucay delal v več bolnišnicah in ordinacijah, predaval, gostoval v radijskih oddajah in imel celo lastno oddajo na televiziji.

Zdaj Jorge Bucay svoj čas posveča branju in pisanju, predavanjem ter družini in prijateljem. Njegove knjige so prevedene v približno 25 jezikov in so med najbolje prodajanimi v več kot 30 deželah sveta. Živi med Malago v Španiji in Buenos Airesom v Argentini.

Jorge Bucay je rojeni pripovedovalec zgodb in svet mu vse bolj priznava vlogo pionirja na področju zdravljenja s pripovedovanjem zgodb. Uspeh, ki ga Jorge Bucay žanje po vsem svetu, je rezultat številnih in raznolikih vplivov, podjetniškega znanja in trdega dela. V njegovih knjigah odseva izjemna modrost, ki jo je pridobil s proučevanjem svetovnih tradicij pripovedovanja zgodb, lastnimi izkušnjami in dolgoletnim delom s pacienti.

Dela Jorge Bucaya: O starših in otrocih, Ti povem zgodbo?, Ti povem še eno zgodbo?, Najlepše pravljice - da se bolje spoznamo, Še več najlepših pravljic, da se še bolje spoznamo, Želim si, Pot sreče, Pot solza, Pot srečanja, Pot samoodvisnosti, Zgodbe za razmislek, To ni žalostna zgodba, Priklenjen slon

Jorge Bucay vam sporoča:

* Ne moreš imeti vsega

* Iskalec

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani