V vrečki ni artiklov.

Julia Dibbern

Julia Dibbern je avtorica, novinarka, soustanoviliteljica foruma staršev "Rabeneltern" in skupaj z Nicolo Schmidt sta ustanovili živalim prijazen projekt. Njun zadnji skupni projekt pa je knjiga Umirjena družina.

Julija Dibbern

Julia Dibbern je avtorica, novinarka, s poudarkom za trajnost in umirjeno družino. Julia Dibbern je vodila Anahita Publishing. Poleg tega je soustanovila forum staršev "Rabeneltern" in skupaj z Nicolo Schmidt sprožila živalim prijazen projekt. Kmalu zatem se je Julia Dibbern posvetila svoji drugi strasti: pisanju zgodb.

Julija Dibbern piše romane, z družino živi v Hamburgu, včasih pa tudi drugod po svetu.

Ko Julio Dibbern vprašajo, s čim se profesionalno ukvarja, reče da je pisateljica. To počne, odkar je lahko držala pero. Njeno prvo delo je bilo navodilo za uporabo novega sesalnika: Bei 100 Grad ist er am stärksten.

Pri osmih ali devetih letih je Julia Dibbern pisala nikoli dokončano zgodbo o vilah, ki so jo navdihnile najlepše slike z vilinami, ki jih je osemletnik kdaj videl. Pri štirinajstih letih je napisala zelo simpatičen kratek triler iz Pariza.

Danes je Julia Dibbern pisateljica, izučen strokovna novinarka in trajnostna novinarka. Občasno prevaja tudi članke ali knjige. 

Dela Julie Dibbern: Umirjena družina

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani