Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji pri vas že naslednji dan. 

 

 

 
V vrečki ni artiklov.

.Jupi za jantar! - 69 pesmi s stvarstvom

.Jupi za jantar! - 69 pesmi s stvarstvom Vida Mokrin-Pauer

Jupi za jantar! je 10. avtoričina zbirka za odrasle. Pesmi so nastajale iz navdiha z vsezavestjo stvarstva. Jupi za jantar! nam sporoča, da je stvarstvo lahko videno, doživljano in soustvarjano tudi kot lahkotno, čarobno, zanimivo, vseživo, vsemožno, igrivo, ljubezensko, nasmejano, čudežno zdravilno. In vse to, o čemer vsaka na svoj način pričajo holistične tradicije človeštva, je zdaj tudi znanstveno potrjeno. Vsak je stvarstvo, zato je za vse, ki se želimo odsužnjiti od vsakodnevno vsiljevanih nam vzorcev, ki nas prepričujejo v le svojo objektivnost, najpomembnejši osvoboje...
-40%
 

Vroča cena: 3,00 €

Prihranek: 2,00 € (40%)

Redna cena: 5,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6817-78-3
Leto izdaje 2012
Število strani 104
Dimenzije 12,5 x 21,5
Avtor Vida Mokrin-Pauer
Vezava Ne
Izdal Pivec
Kategorija Leposlovje

O avtorju

 

Vida Mokrin Pauer je za otroke in za odrasle pesnica, pisateljica, performerka, voditeljica literarnih šol in šol za glasno branje literature, urednica, predavateljica, certificirana izvajalka številnih energijskih in informacijskih zdravilnih tehnik.

Diplomirala je iz primerjalne književnosti in lit. teorije in iz bibliotekarstva. Je avtorica 20 knjig (3 so na Cd-ejih, 1 na igralnih kartah) –12 pesniških zbirk za odrasle, 6 za otroke in je soavtorica 2 satirično-erotičnih romanov v pismih. Prevodi njenih pesmi so izšli v 12 jezikih v mnogih antologijah v Evropi, ZDA in Južni Ameriki, s poezijo je nastopala v 12 državah. Za poezijo je bila nominirana za nagradi Veronika in za Jenkovo nagrado, dobila je nekaj lit. nagrad.

Obožuje kozmično spodbudno poezijo, Sintropijo Andreja Detele, Biocentrizem Roberta Lanze in Boba Bermana in magičen pogled na svet Alejandra Jodorowskega. Leta 2010 je o odnosu med kvantnostjo-igrivostjo-radostjo in poezijo govorila tudi na mednarodni znanstveni multikonferenci na Inštitutu Jožef Stefan. Predavanje (za katerega je dobila nagubana čela dveh doktorjev znanosti in iskrene čestitke dveh drugih doktorjev znanosti) je objavljeno v zborniku. Pesnica zaupa kvantni znanosti in / oziroma vse(h)sprepleteni intuiciji.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

.Jupi za jantar! - 69 pesmi s stvarstvom

Vida Mokrin-Pauer

Vroča cena: 3,00 €

Prihranek: 2,00 € (40%)

Redna cena: 5,00 €

Oglejte si tudi