Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kaj je krščanstvo?

Na zalogi
SKU
9789617011647
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Knjiga Kaj je krščanstvo? vsebuje izbor zvrstno raznolikih kratkih spisov – od dialoga in veroizpovedi prek kratkih izrekov (poglavij in alegoričnih razlag starozaveznih ter novozaveznih besedil vse do simbolične razlage bogoslužja. Delo je napisal krščanski menih in teolog Maksim Izpovedovalec.

Dodaj na seznam želja

Kaj je Krščanstvo?

Sveti Maksim Izpovedovalec (pribl. 580–662 po Kr.) je eden najpomembnejših krščanskih filozofov in teologov vseh časov. Spada med tiste predstavnike Izročila, ki so skrivnost krščanske vere živeli z neomajno zvestobo in gotovostjo ter so svojo veroizpoved podpisali z lastno krvjo. Njegova modrost, ki jo je izrazil v svojih številnih spisih, nam osvetljuje pot še danes – sodeč po simpozijih, ki so mu zadnja leta posvečeni, in razpravah o njegovem delu, ki se eksponencialno množijo, celo čedalje bolj.

Knjiga vsebuje izbor njegovih zvrstno raznolikih kratkih spisov – od dialoga in veroizpovedi prek kratkih izrekov (poglavij in alegoričnih razlag starozaveznih ter novozaveznih besedil vse do simbolične razlage bogoslužja. V zvrstni raznolikosti pa se nam jasno kaže obris enovitega krščanskega nauka, ethosa, načina življenja in shatološkega upanja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617011647
Leto izdaje 2018
Število strani 325
Dimenzije 12,5 x 20 cm
Vezava Mehka
Izdal Kud Logos
Avtor Maksim Izpovedovalec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kaj je krščanstvo?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kaj je krščanstvo?

Cena 22,00 €