Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kaj je rekel Bog

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-229-126-6
Dodaj v primerjavo
Cena 31,70 €

Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran. To počne, da bi življenje izkusili kot zmotljiva človeška bitja z odprtim umom, odprtim srcem in vse zajemajoče, ob tem pa gradili, širili in bogatili svojo starodavno zgodbo.

Dodaj na seznam želja

Kaj je rekel Bog

Ko je ljudi navdihovala njegova serija devetih knjig z naslovom Pogovori z Bogom, so številni prosili Neala Donalda Walscha, naj poišče pot, kako bi strnjeno podal najbistvenejše odlomke božjega sporočila. 

Ena izmed knjig, ki so ugledale luč sveta je tudi Kaj je rekel Bog.

To je besedilo, ki podrobno opisuje in širi prav tisto, kar moramo vedeti o življenju in o tem, kako ga živeti.

Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran.

To počne, da bi življenje izkusili kot zmotljiva človeška bitja z odprtim umom, odprtim srcem in vsezajemajoče, ob tem pa gradili, širili in bogatili svojo starodavno zgodbo. 

Vendar pa pomikanje naprej na tem večnorastočem in širnem duhovnem potovanju ne pomeni zgolj razumeti, kaj ima Walsch za najpomembnejše uvide svojih Pogovorov z Bogom, temveč pomeni tudi, da jih uporabimo na najbolj praktičen način.

Tako je Walsch v knjigo Kaj je rekel Bog vključil nedvoumne predloge, kako uporabiti vsakega od 25 jedrnih sporočil v vsakdanjem življenju. 

Če bo človeštvo z današnjim dnem začelo ta sporočila prenašati naprej, lahko spremenimo svet.

ODLOMEK IZ KNJIGE KAJ JE REKEL BOG:

»V redu, torej trdite, da ste se neposredno pogovarjali z Bogom, zato nam povejte … Kakšno je Božje sporočilo svetu?«

Govorec je bil svetovno znani voditelj najpriljubljenejše jutranje televizijske oddaje v Ameriki in od mene je zahteval, naj odgovorim na največje vprašanje vseh časov. »Bi lahko odgovorili v stavku ali dveh?« je še vprašal. »Na voljo imava približno trideset sekund.«

Um mi je podivjal. Le kako bi lahko v tridesetih sekundah povedal nekaj, kar bi zaobjelo bistvo tega, kaj Božanstvo želi, da bi svet vedel? Nato sem naglo in bliskovito v mislih zaslišal Božji odgovor. Zamežikal sem in naznanil nekaj, kar je presenetilo celo mene.

»Pravzaprav lahko sporočilo strnem v pet besed

Voditelj je privzdignil obrvi in za nanosekundo izkazoval nejevero, nato pa z zamrznjenim obrazom rekel v kamero: »Tako torej. Dame in gospodje, prisluhnite Božjemu sporočilu svetu od človeka, ki pravi, da se sporazumeva z Božanskim … v petih besedah.«

Zazrl sem se naravnost v kamero in ponovil besede, ki so mi bile pravkar podane:

»Povsem narobe ste me razumeli.«

Neale Donald Walsch

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-229-126-6
Leto izdaje 2014
Število strani 291
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Neale Donald Walsch
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kaj je rekel Bog
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kaj je rekel Bog

Cena 31,70 €