V vrečki ni artiklov.
Kaj je rekel Bog

Kaj je rekel Bog

Ko je ljudi navdihovala njegova serija devetih knjig z naslovom Pogovori z Bogom, so številni prosili Neala Donalda Walscha, naj poišče pot, kako bi strnjeno podal najbistvenejše odlomke božjega sporočila. 

Ena izmed knjig, ki so ugledale luč sveta je tudi Kaj je rekel Bog.

To je besedilo, ki podrobno opisuje in širi prav tisto, kar moramo vedeti o življenju in o tem, kako ga živeti.

Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran.

To počne, da bi življenje izkusili kot zmotljiva človeška bitja z odprtim umom, odprtim srcem in vsezajemajoče, ob tem pa gradili, širili in bogatili svojo starodavno zgodbo. 

Vendar pa pomikanje naprej na tem večnorastočem in širnem duhovnem potovanju ne pomeni zgolj razumeti, kaj ima Walsch za najpomembnejše uvide svojih Pogovorov z Bogom, temveč pomeni tudi, da jih uporabimo na najbolj praktičen način.

Tako je Walsch v knjigo Kaj je rekel Bog vključil nedvoumne predloge, kako uporabiti vsakega od 25 jedrnih sporočil v vsakdanjem življenju. 

Če bo človeštvo z današnjim dnem začelo ta sporočila prenašati naprej, lahko spremenimo svet.

ODLOMEK IZ KNJIGE KAJ JE REKEL BOG:

»V redu, torej trdite, da ste se neposredno pogovarjali z Bogom, zato nam povejte … Kakšno je Božje sporočilo svetu?«

Govorec je bil svetovno znani voditelj najpriljubljenejše jutranje televizijske oddaje v Ameriki in od mene je zahteval, naj odgovorim na največje vprašanje vseh časov. »Bi lahko odgovorili v stavku ali dveh?« je še vprašal. »Na voljo imava približno trideset sekund.«

Um mi je podivjal. Le kako bi lahko v tridesetih sekundah povedal nekaj, kar bi zaobjelo bistvo tega, kaj Božanstvo želi, da bi svet vedel? Nato sem naglo in bliskovito v mislih zaslišal Božji odgovor. Zamežikal sem in naznanil nekaj, kar je presenetilo celo mene.

»Pravzaprav lahko sporočilo strnem v pet besed

Voditelj je privzdignil obrvi in za nanosekundo izkazoval nejevero, nato pa z zamrznjenim obrazom rekel v kamero: »Tako torej. Dame in gospodje, prisluhnite Božjemu sporočilu svetu od človeka, ki pravi, da se sporazumeva z Božanskim … v petih besedah.«

Zazrl sem se naravnost v kamero in ponovil besede, ki so mi bile pravkar podane:

»Povsem narobe ste me razumeli.«

Neale Donald Walsch

978-961-229-126-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/a/kaj_je_rekel_bog.jpg 978-961-229-126-6
31.7 EUR 2021-09-25 Zaloga: Na zalogi

Kaj je rekel Bog

Kaj je rekel Bog Neale Donald Walsch

25 strnjenih sporočil iz knjige Pogovori z Bogom, ki bodo spremenila vaše življenje in svet

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 158 zlatnikov = 1,58 €.
Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran. To počne, da bi življenje izkusili kot zmotljiva človeška bitja z odprtim umom, odprtim srcem in vse zajemajoče, ob tem pa gradili, širili in bogatili svojo starodavno zgodbo.
Cena: 31,70 €

Podrobnosti artikla Kaj je rekel Bog

ISBN 978-961-229-126-6
Leto izdaje 2014
Število strani 291
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Neale Donald Walsch

O avtorju Kaj je rekel Bog

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma).

Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive. Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Več o Neale Donald Walsch

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MARJANA

Objavljeno 02.12.2018

Zelo mocna sporocila... Priporocam branje.

Zelo mocna sporocila... Priporocam branje.

karmy

Objavljeno 09.10.2017

Krasna knjiga.

Krasna knjiga.

Kaj je rekel Bog

Oglejte si tudi