Božanska matrika - Most, ki povezuje čas, prostor, čudeže in prepričanja

V vrečki ni artiklov.

Kaj je rekel Bog

Kaj je rekel Bog Neale Donald Walsch

25 strnjenih sporočil iz knjige Pogovori z Bogom, ki bodo spremenila vaše življenje in svet

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 158 zlatnikov = 1,58 €.
Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran. To počne, da bi življenje izkusili kot zmotljiva človeška bitja z odprtim umom, odprtim srcem in vse zajemajoče, ob tem pa gradili, širili in bogatili svojo starodavno zgodbo.
 
Cena: 31,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-229-126-6
Leto izdaje 2014
Število strani 291
Dimenzije 14,0 x 23,0
Avtor Neale Donald Walsch
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Kategorija Veliki duhovni učitelji

O avtorju

 

Neale Donald Walsch je priznani ameriški pisec in mislec, avtor svetovne uspešnice, serije devetih knjig "Pogovori z bogom", katere prvi del je kar 139 tednov preživel na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa. 

Rojen je bil septembra leta 1943 v krščanski družini v Milwaukeeju v Wisconsinu (ZDA). Že zgodaj se je odločil za iskanje prave duhovne resnice. Preučeval je Biblijo, Rig Vedo (staroindijsko sveto zbirko hvalnic) in med drugim tudi Upanishads (filozofsko besedilo besedil hinduizma). Pravi, da njegove knjige ni »narekoval« ampak prej navdihoval bog in da lahko pomagajo ljudem vzpostaviti razmerje do boga iz moderne perspektive.

Verjame v panteističnega boga, ki ni fizično ločen od človeka, sveta, materije. Njegova vizija je razmah in združitev vseh teologij današnje dobe, da bi bile bolj dostopne potrebam današnje dobe. Oblikoval je svoj Človekoljubni tim, kot duhovno gibanje katerega namen je širiti panteistično verovanje, zlasti to, da smo vsi z bogom in življenjem neločljivo povezani v celoto.

Spletna stran avtorjawww.nealedonaldwalsch.com 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MARJANA

Objavljeno 02.12.2018

Zelo mocna sporocila... Priporocam branje.

Zelo mocna sporocila... Priporocam branje.

karmy

Objavljeno 09.10.2017

Krasna knjiga.

Krasna knjiga.

Oglejte si tudi