Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kaj nam govorijo poteze obraza

Na zalogi
SKU
9789619447307
Dodaj v primerjavo
Cena 15,00 €

Priročnik za vse kateri imate vsakodnevni stik z ljudmi. Z upoštevanjem nasvetov, ki jih nudi knjiga, boste lažje prepoznali tip osebe, ki se nahaja pred vami, in na ta način izbrali pristop, ki bo tej osebi pisan na kožo.

Dodaj na seznam želja

Komunikacija

Knjiga, ki vam bo spremenila pogled na vaše dosedanje poglede na soljudi in komunikacijo ena na ena. Knjiga je namenjena predvsem tistim, kateri imajo vsakodnevno komunikacijo z različnimi osebami. Z upoštevanjem nasvetov, ki jih nudi knjiga, boste lažje prepoznali tip osebe, ki se nahaja pred vami, in na ta način izbrali pristop, ki bo tej osebi pisan na kožo. Pomaga vam lahko tako pri hitrejšemu spoznavanju oseb okoli nas, kot tudi za analizo samega sebe. Uporabna je v vseh področjih življenja. Najbolj jo bodo cenili prodajalci, kadroviki, vodje in vsi kateri delajo z ljudmi. Prav tako jo bodo cenili tudi mlajši, saj tako bolje vedo, kako pristopiti k vrstnikom in profesorjem in bo komunikacija z njimi lažje "stekla".

Knjiga je napisana na prošnjo tistih, kateri so izrazili željo, da bi se tudi sami naučili hireje prepoznati posamezne karakteristike sogovornika in bi bila komiunikacija z njimi lažja. Napisana je v obliki priročnika, kjer lahko hitro in enostavno prepoznate posamezne lastnosti na sogovorniku. V knjigi so predstavljene le osnovne lastnosti, preko katerih lahko dokaj natančno ugotovite obnašanje in funkcioniranje opazovane osebe.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619447307
Leto izdaje 2018
Število strani 79
Dimenzije 21,0 x 15,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod Santvil Net
Avtor Mitja Rot
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kaj nam govorijo poteze obraza
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kaj nam govorijo poteze obraza

Cena 15,00 €